Rejser til Pozzano

Kom til minibyen med udsigt og strand

Glem ikke et besøg i Pozzano hvis du ferierer ved Napolibugten. Du kan slappe af ved stranden, se romerske villaer eller nyde et af kurstederne i den lille og livlige by ved fødderne af Faito bjerget. Klimaet er mildt hele året og kommer sjældent under 16 grader.

Lille by, men som...

Pozzano er et lille lokalsamfund, som hører under Castellammare di Stabbia kommune. Den lille landsby tæller ikke flere end 250 indbyggere som - om sommeren - overstrømmes med turister, der vælger at standse langs denne kystlinje for at solbade og nyde den friske brise fra havet.

Ponzia familien

Navnet stammer fra den antikke romerske familie Ponzia, som ejede hele højdedraget. I Ponzia-familiens tid var der her et tempel tilegnet Diana, men de eneste levn er resterne af en søjle. Den lille by så sin største, men meget begrænsede udvikling, da man fandt et maleri af Vor Frue og en kirke blev bygget for at beskytte det.

Sommertog

I nærheden af Pozzano ligger også en af togstationerne til circumvesuviana-togbanen mellem Napoli og Sorrento. Pozzano stationen befinder sig i en tunnel langs kysten og holdes kun åben fra midten af juni til midten af september, når der er mest liv i byen.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Pozzano