Rejser til Ravello

Ravello kaldes for "Musikkens by", fordi her hvert år afholdes en klassisk musikfestival til ære for komponisten Wagner. Den lille og meget charmerende bjergby er dog lige så kendt for sine fantastiske udsigter over kysten. Book din rejse til Ravello med Escapeaway i dag!

Med sin beliggenhed omkring 365 meter oppe af et bjerg skiller Ravello sig lidt ud fra de andre byer på Amalfikysten. Afstanden til vandet opvejes dog til fulde af de fantastiske udsigter over Middelhavet, som du kan nyde mange steder i byen. Desuden betyder den lidt tilbagetrukne beliggenhed, at Ravello er lidt mere fredelig end nabobyerne, der ligger helt nede ved kysten.

Du kan dog sagtens tage badetøjet med, hvis du rejser til Ravello, da det ikke tager mange minutter at køre ned til den nærmeste strand. Vil du have lidt motion kan du sågar gå derned på omkring en halv time. De mange trappetrin vil med garanti give lidt sved på panden og en undskyldning for at bestille ekstra, når du udforsker områdets mange gode restauranter. En stor del af de besøgende på Amalfikysten rejser hertil netop for at holde en aktiv ferie med udforskning af de mange vandreruter, der findes ved Amalfikysten og på resten af Sorrentohalvøen.

Er du i nogenlunde god form er en af de bedste måder at opleve området på da også til fods, hvor du måske nok kun når omkring til de nærmest byer som Amalfi, Minori og Maiori, men til gengæld automatisk kommer ned i et tempo, hvor der er tid til at suge de mange nye indtryk til sig. Trods byens placering er der dog også gode muligheder for at komme omkring i området med bus. I sommerhalvåret bør du også sætte tid af til at tage med turbåd mellem Amalfikystens byer. Ligesom når du vandrer i bjergene, er der noget særligt over at ankomme til de maleriske byer fra havsiden.

Fredelig elegance

Selve Ravello indbyder til afslappende stunder med sin tilbagelænede elegance. Det kan du blandt andet opleve, når du besøger byens palads-lignende villaer, Villa Rufolo og Villa Cimbrone. Villaerne er især kendte for deres spektakulære haver, hvorfra der er flotte udsigter ned over kysten. Villa Rufolo, der ligger lige syd for byens katedral, har siden 1953 desuden været en del af festivalen for klassisk musik, der afholdes hvert år mellem juli og september. Af samme grund kaldes Ravello ofte for La città della musica.

Uanset om du nyder den betagende udsigt fra en Villa Rufolo, eller har slået dig ned med en forfriskning på en fortovscafé ved den hyggelige Piazza Duomo, fornemmer du tydeligt, at dette er en by med en lang historie. Byen blev således grundlagt i det 5. århundrede og har flere gange i løbet af historien spillet en vigtig rolle for den politiske magt i regionen. Det er dog alligevel lidt svært at forstå, at byens indbyggertal i middelalderen formentlig var mindst ti gange højere. 

I nyere tid har den lidt eksklusive stemning i Ravello tiltrukket mange berømtheder som Richard Wagner, Greta Garbo og Jacqueline Kennedy. I dag er byen blandt andet et populært rejsemål for nygifte og andre par, som søger et idyllisk, romantisk  rejsemål ved middelhavet med optimale betingelse for en ægte livsnyderferie med gode restauranter og spændende seværdigheder inden for rækkevidde. Selvom du nemt kan bruge ferien på blot at nyde de nærmeste omgivelser på den smukke Amalfikyst, har du fra Ravello for eksempel også gode muligheder for at tage på udflugter til for eksempel Pompeji eller Napoli. 

Bestil din rejse online

Velkommen til Amalfikysten med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Ravello og andre rejsemål langs kysten hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Bestil rejsen som en samlet pakke inkl. ophold i hotel eller ferielejlighed, flyrejse, transport fra lufthavnen tur/retur eller en lejebil som stå klar til dig ved ankomsten til lufthavnen. Vil du hellere selv arrangere din rejse til Italien, kan du naturligvis også blot vælge at booke dit hotel online igennem Escapeaway.

Du kan bestille alle rejser online eller du kan få tilsendte et skræddersyet tilbud på en rejse helt efter dine behov. En populær rejseform er vores kør-selv ferie, en rundrejse i bil hvor du bor på flere forskellige hoteller undervejs. F.x. er det oplagt at kombinere et ophold i Ravello med et par dage i Rom eller Napoli. Vi tilbyder rejser fra alle lufthavne i Danmark, f.eks. fra København, Billund og Århus, og bor du i den sydlige del af landet kan det ofte betale sig at flyve fra Hamborg lufthavn til enten Rom eller Napoli. Du kan rejse dagligt året rundt og i det antal dage du ønsker.

>> Læs også om rejser til Napoli
>> Læs også om rejser til Sorrento

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Ravello

Populære hoteller i Ravello

Italien, Syditalien, Campania, Ravello
8,9
Meget godt
279 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Ravello
8,9
Meget godt
461 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Ravello
9,6
Fabelagtigt
290 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.4 km
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Ravello?

9,4
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 28 anmeldelser