Rejser til San Cipriano Picentino

Ferie mellem de grønne bjerge og det blå hav

San Cipriano Picentino som ligger smukt på de østlige skråninger af Monte Monna, blev grundlagt af romerne. Byen er kendt for kastanjer, vin og olivenolie.

Det er dog ikke mindst det omgivende grønne landskab, som giver stedet sin charme. Et landskab som er ideelt til vandreture, hvor du af og til kan nyde udsigter helt ud til havet .

Byen ligger ca. 13 km fra Salerno og 8 km fra Pontecagnano, hvor du har den nærmeste motorvejudkørsel. Nærmeste strand er ca. 10 km væk. 

Det er en lille by som stammer helt tilbage fra den tid, hvor romerne erobrede området og tvang picentinerne, den lokale befolkning, til at flygte op i bjergene. Byen adskiller sig ikke fra andre byer med imponerende fæstninger eller kunstneriske mesterværker, omend at der både i centrum og i bakkerne rundt omkring, er der utallige kirker og klostre, som endnu tiltrækker mange pilgrimme.

Om efteråret holdes byens vigtigste fester. 16 september fejres byhelgenen San Cipriano, således, mens der den sidste søndag i oktober fejres Sagra della Castagna, altså kastanjefest, med optog i historisk dragter og fyrværkeri.

Kort over San Cipriano Picentino

Klikker du på kortet herunder, kan du få for et overblik et indtryk af områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde i området.Ferieboliger i San Cipriano Picentino

Blandt de mere end 1.500 ferieboliger i Italien, som du finder her hos Escapeaway Rejser, er en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer i Campania.

Søgemaskinen ovenfor er din bedste mulighed for at finde den perfekte bolig, som kan danne rammen om en vellykket, afslappende ferie i San Cipriano Picentino. Angiv blot datoer, så får du hurtigt en oversigt over tilgængelig ferieboliger i området. Hvad enten du ønsker at bo midt i den gamle bydel eller lidt tilbagetrukket ude for byen, er det her du finder det. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med anbefalinger tilpasset dine ønsker.

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i San Cipriano Picentino, er Napoli lufthavn nærmest, men ofte vælger vores rejsende dog også at flyve til Rom på grund af flere forbindelser. Udvalget af flyselskaber er derfor rigt med både blandt andet lavprisflyselskaber som Ryanair, easyJet, Vueling og Norwegian

Uanset hvilken lufthavn du foretrækker, kan du i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser selv nemt søge efter priser fra alle anerkendte flyselskaber. 

Man kan tage toget fra Napoli til Salerno, hvorfra der er busforbindelse det sidste stykke op til San Cipriano Picentino. Det samme er i princippet muligt, hvis du kommer fra Rom, men da skal man dog være indstillet på, at bruge 4-5 timer i alt på rejsen fra lufthavnen. Vil du gerne hurtigere frem til din feriebolig, kan du eventuelt bestille en lejebil i lufthavnen hjemmefra.

Læs mere om biludlejning i Italien

Restauranter og indkøb

Der er en lille håndfuld spisesteder i selve byen, ligesom du også kan finde mange gode restauranter i de små nabobyer. For et større udvalg af spisesteder, butikker og større supermarkeder, kan du med fordel køre ned mod Salerno ved kysten.

Udflugter

Du bor lige op til Parco Regionale Dei Monti Picentini, et stort naturreservat med mange vandrestier, der byder på mange flotte udsigter og naturoplevelser. 

Derudover er det oplagt at bruge en eller flere dage af ferien på at udforske Amalfikystens smukke byer som for eksempel Ravello, Vietri sul Mare  og Amalfi.

Ønsker du at udforske områdets seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere for eksempel et væld af spændende udflugter på Amalfikysten, som du med fordel kan booke allerede hjemmefra i ro og mag.

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Cipriano Picentino

Hvad siger gæsterne i San Cipriano Picentino?

9,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 9 anmeldelser