Rejser til San Marco di Castellabate

Lille kystby med havn

San Marco di Castellabate ligger ned mod vandet nær den smukke nationalpark, Cliento. Den lille by er typisk italiensk, og selv om den ikke er så stor, så findes der alligevel en del cafeer, restauranter, supermarkeder og butikker.

Afslappende ferie

San Marco di Castellabate passer til dig, som vil tilbringe en afslappende ferie uden alt for meget stress. Området er fint, og atmosfæren er behagelig. Den lille havn indbyder til hyggelige gåture, men ellers er dette som sagt en meget rolig, lille by.

For mere liv og glade dage kan du besøge de nærtliggende byer, som f.eks. Santa Maria, der ligger godt 4 km i nordlig retning. Husk at pakke badehåndklæder, for mellem byerne strækker sig en fin sandstrand.

Besøg også gerne Castellabate

Nord for San Marco di Castellabate ligger Castellabate. Byens smalle gader minder om en labyrint, og følger du dem til ende, vil du komme til både større og mindre torve med kirker, kapeller og paladser, som minder om gamle dage, dengang hvor byen var kendt for dens magt. I dag anses byen som værende en af Italiens smukkeste middelalderbyer. Byens samlingspunkt er Piacca 10 ottobre 1123 hvorfra du kan nyde udsigten over Annunziadalen.

For de interesserede rejsende kan vi fortælle, at der findes et Museo di Arte Sacra (museum for religiøs kunst), som du kan besøge lørdage og søndage mellem kl. 16:30 og 20:00. Du bør ikke misse et besøg i byen og se solnedgangen fra Belvedere di San Costabile. I byen findes der restauranter, delikatessebutikker samt et herligt folkeliv. De fine sandstrande finder du inden for kort afstand, såvel som Cliento Naturreservat, Padula Kloster og det arkæologiske område, Paestum.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Marco di Castellabate