Rejser til San Mauro Cilento

Tæt på lange sandstrande og unik natur

San Mauro Cilento er en hyggelig gammel landsby, som ligger 560 meter o.h. i bjergene på den naturskønne Cilento-halvø.

San Mauro kommune har blot ca. 1000 indbyggere, så der er fred og ro. Fra byen er en flot panoramaudsigt over hele kysten og de omkringliggende bjerge som primært er beplantet med oliventræer.

Der er ca. 10 min´s kørsel ned til den hyggelige, lille havneby Acciaroli, som har nogle gode lange sandstrande. På en klar dag kan man se så langt som til øen Capri, og naturligvis også den smukke Amalfikyst.

San Mauro Cilento er delt i to halvdele, Casalsottano og Casalsoprano (den lave og den høje landsby). Historien går tilbage til det 11. århundrede. I byen finder man det spændende Palazzo Mazzarella som bl.a. indeholder en gammel olivenpresse af træ fra 1800-tallet. Byen har et hyggeligt, lille torv hvor man man møde de lokale indbyggere. Her ligger en bar og den lille restaurant Il Frantoio hvor man får god lokal mad, og hvor de også serverer pizza bagt i træovn. I samme bygning finder man et lokalt kooperativ som producerer biologisk olivenolie.

Kort over San Mauro Cilento i Campania

Du kan klikke ind på kortet og få et overblik over byen, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her i denne del af regionen Campania.Ferieboliger i San Mauro Cilento

Vil du holde ferie i hjertet af Cilento Naturreservatet, er San Mauro Cilento et godt bud. Du kan hurtigt finde ledige hoteller, ferielejligheder og villaer i byen ved at bruge søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser. Vi har personligt udvalgt alle stederne og sætter en ære i at lave retvisende boligbeskrivelser, der er objektive, så du får, hvad du forventer. 

Har du brug for yderligere hjælp til at sammensætte den perfekte ferie i Italien, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan takket være vores store lokalkendskab også give dig tips til de bedste oplevelser i området. 

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Mauro Cilento