Rejser til Sant' Agnello

Den lille by Sant' Agnello er tæt forbundet med Sorrento. Den ligger kun 10 minutters gang fra Corso Italia, som er Sorrentos hovedstrøg og hvor man finder forretninger, restauranter, hoteller mm.

Byen har en god beliggenhed med en enestående udsigt over hele Napoli-kysten. Det kan derfor ikke undre at, det netop er i Sant' Agnello man har valgt at placere mange af områdets luksushoteller.

Skulle pengepungen ikke række til at residere i disse paladser er de bestemt værd at aflægge en visit alligevel. Særligt luksushotellet Cocomella fra 1822 har en enestående atmosfære: Den gamle bygning er omgivet af en fortryllende have med alverdens træer og blomster, og den har en fantastisk udsigt over hele Napoli-kysten. I forårs- og sommerperioden afholdes der diverse musikalske arrangementer og optræden i de fascinerende lokaler, som er åbne for alle interesserede.

Sant' Agnello har to udmærkede strande, særligt Marinella kan anbefales. Stranden er ikke så stor men til gengæld yderst velholdt og stemningsfuld, særligt i aftenskumringen falder lyset smukt og klippernes farver reflekteres på fascinerende vis.
I september danner Sant' Agnello rammerne for en bemærkelsesværdig festival, ”la sagra dei colli di Fontanelle” som er en hyldest til landbruget. Bønderne kommer langvejs fra med store læs af alverdens varer: Grønsager og frugt af enorme størrelser stilles til skue, og der gives smagsprøver på lækkerierne. I sommermånederne og i påsken er der, ligesom i de andre byer på kysten, tradition for diverse byfester (ex. ”il festival del mare”, som er en hyldest til fiskernes arbejde) og store religiøse optog, som bestemt er værd at besigtige.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Sant' Agnello

Populære hoteller i Sant' Agnello

Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
9,0
Fabelagtigt
1116 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
9,8
Fabelagtigt
230 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
9,7
Fabelagtigt
391 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvad siger gæsterne i Sant' Agnello?

8,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 18 anmeldelser