Rejser til Schiazzano

Schiazzano ligger oppe i højderne midt på Sorrento-halvøen mellem Napoli Bugten og Amalfikysten. I denne lille landsby befinder du dig derfor i hjertet af et af Italiens smukkeste områder. Udover en af Europas mest betagende kyststrækninger har du her også en perlerække af Syditaliens mest ikoniske attraktioner inden for din rækkevidde. Det inkluderer blandt andet den pulserende storby Napoli, vulkanen Vesuv og den fascinerende ruinby Pompei.

En rejse til Schiazzano er naturligvis også en chance for at nyde et skønt solrigt klima, opleve det charmerende folkeliv og den lækre  gastronomi, som omfatter alt fra simple pizzariaer til gourmetrestauranter. I selve Schiazzano, som blot har nogle få hundrede indbyggere, er der ganske vist kun nogle få spisesteder, men rundt om på halvøen er der ligeledes talrige andre småbyer med egne, hyggelige spisesteder, du kan prøve i løbet af ferien.

Oplevelser på Sorrento-halvøen

Den nærmeste større by er halvøens hovedby Sorrento. Her finder du masser af spændende butikker, caféer og restauranter, især på hovedgaden Corso Italia, der begynder ved byens hovedtorv, Piazza Tasso. Sorrento-halvøen er ikke kendt for lange, brede strande, men der er dog adskillige små badevige og bugter rundt langs klippekysten. Her kan du tage en dukkert i det krystalklare hav eller blot slå dig ned for at nyde solen og bølgernes skvulpen en stund.

Det kan tage længere tid at komme omkring i dette bjergrige område end man lige regner med på grund af de snørklede veje. Selvom det i mange tilfælde er praktisk med en lejebil for at kunne komme til og fra byen, kan du også med fordel overveje andre måder at udforske området. Nede fra Sorrento sejler der passagerfærger til Capri, Positano og Amalfi, som er oplagte mål for en dagsudflugt.

Du behøver faktisk slet ikke at lade dig fragte for at udforske området. Der er således mange der rejser til Schiazzano og Sorrento-halvøen for at bruge det meste af ferien på de naturskønne vandrestier i området. Du kan gå korte ture til de nærmeste nabobyer eller dagslange ture helt ned til kysten. Undervejs belønnes du for dine anstrengelser med mange flotte udsigter over bjergene og det azurblå hav.

Nemt at bestille en rejse til Schiazzano

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Schiazzano. Kombinér med en flybillet til den internationale lufthavn ved Napoli eller eventuelt Rom. Du kan typisk vælge afrejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg. Vil du have mest muligt ud af din ferie på halvøen, anbefaler vi, at du supplerer med en lejebil. Du kan dog også tage en tog, Circumvesuviana, fra Napoli til Sorrento. Det er ganske vist en rumlende og langsom tur, men også en oplevelse i sig selv. 

Vi glæder og til at byde dig velkommen hos Escapeaway. Vi er specialister i rejser til Italien, hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejse. Du kan naturligvis kombinere flere forskellige hoteller, hvis du vil på en rundrejse. Det kan for eksempel være en mulighed for at både opleve det stille landsbyliv i Schiazzano og storbystemning i Napoli.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Schiazzano