Sommerferie i Sorrento

Hvis Italien står på listen over foretrukne feriedestinationer i sommerferien, så bør en rejse til Sorrento stå øverst på listen. Få steder kan sammenlignes med denne lille perle af en by beliggende på en af verdens smukkeste kyststrækninger. Hos Escapeaway finder du et spændende udvalg af håndplukkede hoteller og ferieboliger i Sorrento til din ferie. Du kan selv vælge om du ønsker at bestille en rejse inkl. fly og hotel, eller blot ophold. Vær opmærksom på at priserne på flybilletter til Napoli som er den nærmeste lufthavn er billigst jo før du bestiller, og det samme gælder hvis du vil flyve til Rom som ligger ca. 3 timers kørsel i bil fra Sorrento.

>> Se alle rejser til Sorrento med Escapeaway

Oplevelser i Sorrento

Kystens hovedby tiltrækker sommerferiegæster fra hele verden. Børnene vil elske en tur til La Valle del Canneto, hvor papirmuseet Museo della Carta ligger. Det lille arbejende museum fortæller historien om områdets papirproduktion og lader børn og voksne selv fremstille papir. I kan også sejle til Capri på en heldagsudflugt. Her kan I udforske den smukke ø og Den Blå Grotte samt få et glimt af Sorrento fra søsiden. To store haller rummer Gli Arsenali della Repubblica. Oprindeligt fungerede Arsenalet som værft og lagerplads for krigsskibe. En lille udstilling handler om det undersøiske jordskælv i 1344, hvor en gigantisk flodbølge skyllede ind over byen og ødelagte dele af Arsenalet.

Besøg katedral, kloster eller bymur, hvis du på din sommerferie i Sorrento vil lære mere om de gamle grækere og romerne. Du kan også udnytte din sommerferie i Sorrento til at nyde øjeblikket og lade dig indfange af stemningen i den smukke kystby. Uanset hvad du vil foretage dig i din ferie, kan du finde en behagelig måde at gøre tingene på, når du holder sommerferie i Sorrento.

Vil du have mere inspiration til oplevelser i ferien, så kig forbi vores blog, her skriver vi om egne oplevelser fra vores rejser til Italien og naturligvis også fra Sorrento.

>> Læs f.eks: Et par af de største seværdigheder i Sorrento
>> Læs mere om sommerferie med Escapeaway her

>> Læs mere om ferie

Kort over Sorrento

Populære hoteller i Sorrento

Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Pool
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering