Ferieboliger i Sorrento

Sorrento emmer af syditaliensk charme, gæstfrihed og afslappet atmosfære. Sorrento ligger på spidsen af den sorrentinske halvø mellem Napoli og Amalfikysten. I Sorrento er der højt til himmelen og aldrig langt til vandet. Book en feriebolig i Sorrento med Escapeaway og træd direkte ind i ”La Dolce Vita”. 

Sorrento er romantik, kultur og naturens bjergtagende skønhed i en indpakning af italiensk folkeliv og afslappet feriestemning. Byen er perfekt for bryllupsrejsende med forkærlighed for romantiske stræder, intime restauranter, badning i Napolibugtens glitrende vand og solnedgange med udsigt til den berømte ø Capri, som er lovprist af mange forfattere gennem tiden. Du kan finde den perfekte ferielejlighed i den charmerende by med Escapeaway. Her kan I trække jer tilbage og tage ferien ind i jeres eget tempo.

Ferielejlighed i Sorrento

I mere end hundrede år har Sorrento været en af Italiens mest berømte feriebyer, og man forstår hvorfor. Med sin elegance og uforlignelige skønhed føler man sig med det samme hensat til det ægte, klassiske Italien. Sorrento er bygget op ad en klippe, hvilket beriger byen med sin panoramiske udsigt ud over Napolibugten og Capri-øen. Naturen er fantastisk og klimaet gavmildt, hvilket giver sig til udtryk i citrondyrkningen på egnen. De særlige Sorrento-citroner dyrkes på de stejle skråninger langs havet og bruges blandt andet til den lokale likør Limoncello. Der er ikke noget bedre end at nyde et glas køligt Limoncello på terrassen med udsigt til citronlunde og det azurblå hav. Book din ferielejlighed til Sorrento med Escapeaway og få sydlandsk stemning og livsglæde i koncentreret form. 

Billige feriehuse omkring Sorrento

Escapeaway har håndplukket en række charmerende ferievillaer i Sorrento med plads til romantik for to eller en ferie for børnefamilien. Her er du tæt på - eller midt i – den stemningsfulde by med hvide villaer, palmehaver og cafeer og restauranter spredt med gavmild hånd ud over klippefremspringene. Booker du et feriehus med pool, så er børnenes ferie fuldendt. Sorrento er ikke en klassisk badeby, for strandene er små og belagt med sort vulkansand. Men du kan finde de smukkeste, uspolerede badevige langs Sorrentohalvøen, hvor du kan bade helt ugenert. Dem, der kun kan nås i båd, er naturligvis de allerbedste. 

Hvor skal man bo i Sorrento?

Takket være bjergene og det bakkede landskab har man fra næsten alle ferieboliger i Sorrento den storslåede udsigt over det azurblå hav. Hvis du også drømmer om din egen balkon med et panoramisk vue over Napolibugten, så tøv ikke med at søge på vores unikke ferielejligheder. Her kan du filtrere din søgning, så udvalget rammer dine ønsker spot on. Hvis du søger et mere landligt beliggende feriehus med pool, så kan du også finde dette hos Escapeaway. Sorrento er en god base for udflugtsmål i det sydlige Italien, fx Napoli, Amalfi, Capri, Vesuv, Pompeji og den bjergtagende landsby Ravello, som er på UNESCOS verdensarvsliste. 

Sorrento er den ideelle ferieby for dem, der ønsker at opleve smukke udsigtspunkter, lækker gastronomi og lune, stjernebestrøede nætter. Sorrento kaldes også for la gentile, den venlige by, fordi den er fyldt med grønne områder med citron- og appelsintræer, og fordi byens indbyggere er så venlige og gæstefrie. En feriebolig i Sorrento er en herlig måde at opleve byen på fra den langsomme morgenstund over dagens hektiske gadeliv til det afslappede folkeliv på fortovscafeerne om aftenen. Det er ikke uden grund, at mange berømtheder gennem tiderne har haft feriebolig i Sorrento. Allerede romerne indså, at byen er noget særligt, og i århundredet før vor tidsregning var de velhavende familier allerede i gang med at bygge pragtvillaer langs kysten.

Ferieboligens placering

Bestem hjemmefra, hvad I vil opleve på jeres ferie i Sorrento. Hvis I på forhånd ved, at I vil bruge meget tid på at opleve byen og dens seværdigheder, kan I vælge en feriebolig, der ligger bekvemt i forhold til bymidten og offentlig transport. Hvis I har bilen med og vil bruge den til ture rundt på Amalfikysten, er det en fordel af vælge en feriebolig med mulighed for parkering og nem adgang til vejnettet.

Oplevelser for alle

Sorrento har noget for enhver smag, uanset om man er 8 år og helst vil bruge dagen på isspisning og leg, eller om man er 50 år og interesserer sig for kunst og arkitektur. Sorrento har et af Italiens bedste provinsmuseer med en uovertruffen samling af kunst og porcelæn fra ind- og udland. Byens kirker og klostre er både smukke og historisk interessante. Det er også fascinerende at se resterne af den gamle, græske bymur, der enkelte steder stadig er bevaret. Børnene vil elske en tur i en af de mange parker eller en udflugt til Pompeji, hvor man sagtens kan forestille sig, hvordan byen så ud, inden asken begravede den. Børn og voksne får via fortællinger og udstillinger et indtryk af de romerske soldater i gaderne, prangende sælgere på markedet og togaklædte administratorer i færd med at købe romersk fast food fra en bod på gaden.

Fantastisk natur

Sorrentos beliggenhed på Sorrento halvøen med udsigt over bugten og Napoli gør byens udsigtspunkter til attraktioner uden sidestykke. Husk at tage kameraet med, for det blå vand og de brogede bjergsider med Vesuv i baggrunden er et snapshot værd. Tag vandrestøvler med i kufferten, så I kan udforske de mange afmærkede vandreruter i bjergene omkring Sorrento.

Sådan booker du en feriebolig i Sorrento med Escapeaway

Vi har gjort det nemt for dig at finde de bedste priser på ophold i en feriebolig i Sorrento. Med Escapeaway kan du booke ferieophold med eller uden flyrejse. For at komme til Sorrento er det lettest at flyve til Rom eller Napoli. Vælger du en pakke med fly, kan du via Escapeaway tilkøbe transfer fra lufthavnen eller leje af bil. På Escapeaways hjemmeside kan du søge på præcis de datoer og den rejselængde, du ønsker. Når du har fundet din ønskede feriebolig, klikker du videre for at bestille rejsen. Har du valgt en pakke inkl. fly, får du herefter vist mulige flyafgange. Du kan rejse med fly fra enten København, Billund, Aalborg, Århus eller Hamborg.

>> Læs også om ferieboliger i Napoli her
>> Alt om ferielejligheder i Rom

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Sorrento

Populære hoteller i Sorrento

Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
9,2
Fabelagtigt
813 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 58 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
8,7
Meget godt
1003 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering