Hideaways og boutique-hoteller i Sorrento

Der findes byer, som af en eller flere årsager næsten er blevet synonym med den region, de tilhører. Sådan er det med Sorrento. Det er svært at nævne Syditalien eller rettere Campanien uden at henlede opmærksomheden på en af regionens mest elskede kyst- og badebyer. Velkommen til Sorrento med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Sorrento i Italien, hvor du bor på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger på din ferie.

Sorrento er en overraskende klassiker – imødekommende, gæstfri og evig smuk med sin beliggenhed højt hævet med udsigt over Napolibugten i Italien. Byen har en evne til at forene for- og nutid på en elegant facon, hvor den lokale kolorit går fint i spænd med den internationale stemning.

I de labyrintiske stræder i den gamle del af byen ligger grønthandlere, vinbarer, trattoria og souvenirbutikker side om side, der hver især frister med gode tilbud – alt fra håndplukkede citroner til postkort er indenfor rækkevidde. Trods de mange udenlandske besøgende er her faktisk ret charmerende og det er aldrig kedeligt at bevæge sig rundt i Sorrentos labyrintiske handelsgader.

Sorrentokystens fristelser

Hvad enten du befinder dig til lands eller til vands, så glæd dig til et varieret udbud af oplevelser langs Sorrentokysten. Alt fra bådture, mozzarellasmagning, guidede vandreture til vingårdsbesøg. Nogle af de mest populære udflugtsmål er:

Capri – den evige og smukke ø, der hvert år byder tusindvis af gæster velkommen.

Amalfikysten med Positano og Ravello, der med deres maleriske udseende forfører de fleste.

Vesuv og Napoli, Pompei og Paestum der hver især har en historie, hvor man imponeres gang på gang.

Escapeaway er godt repræsenteret

Når du rejser med Escapeaway kan du vælge mellem flere typer af hoteller og ferieboliger, uanset om du skal bo i Sorrento eller på Sorrentokysten. Én ting er dog fælles for dem alle – de ligger tæt på Middelhavet og de fleste har en enestående udsigt.

En af verdens smukkeste kyststrækninger

Sorrento og den tilhørende kyst er sammen med Amalfikysten nogle af de mest beundrede landskaber i verden. Sådan har det alle dage været og sådan vil det fortsætte, for naturen er på en gang afvekslende og kontrastfyldt: Solmodne citronlunde på de forrevne terrasser på bjergskråningerne fremstår endnu mere farverig med det azurblå hav i baggrunden. Indimellem brydes disse terrasser af små bjerglandsbyer, hvor man spekulerer på, hvem der mon kan finde på (og finde ud af) at bygge fleretagers huse i det barske, men meget smukke terræn. Det kan næsten ikke undgås at man ved synet tænker på, hvordan udsigten mon ser ud fra deres køkkenvindue – herlighedsværdien er der i hvert fald ikke noget galt med.

Har du spørgsmål til vores ture til Sorrento eller vil have et godt råd om valg af hotel, er du altid velkommen til at kontakte os.

Jeg vil ønske dig en rigtig god ferie i Sorrento med Escapeaway. Hilsen Marie

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Sorrento