Hoteller i Sorrento

Hos Escapeaway har vi håndplukket et antal hoteller i Sorrento som du roligt kan glæde dig til at bo på. Læs min personlige beskrivelse af hotellerne, se foto og læs også hotelanmeldelser fra andre gæster som har rejst til Sorrento med Escapeaway.

Med udsigt ud over Napolibugten, hvor vulkanen Vesuv henligger i horisonten, finder man det syditalienske by-paradis Sorrento. Byen troner op 50 meter over havet, hvor den læner sig let op ad en grøn og frodig klippe på den nordlige kyst af Amalfihalvøen. For foden af byen kaster Middelhavet bølger ind til byens marina, hvor speedbåde og sejlskibe ligger for anker og nyder byen fra søsiden.

Farverige bygninger og smalle gader giver byen en charme og stemning, som sender én tilbage til 1800-tallet, hvor fashionable folk gæstede byen. Charles Dickens, Edward Grieg og Henrik Ibsen er blandt de mange kunstnere, som slog sig ned i den maleriske perle ud til Middelhavets blå vande.

Og med god grund.

I Sorrento er du langt fra storbyens stress og jag. Her slentrer man ad byens små, bugtede gader ned til restauranten på hjørnet, hvor frokosten nydes sammen med en frisklavet espresso. Måske efterfølges frokosten af et skud limoncello, som er en citronlikør, der bliver produceret i egnen, og som Amalfihalvøen er kendt for. Det velsmagende, italienske køkken, den smukke natur og havet gør Sorrento til det perfekte sted for en ferie, hvad end det er par- eller familieferie.

Escapeaway gør det let for dig at nyde Sorrentos indtagende skønhed. Med et hotelophold i byen skal du hverken tænke på morgenmad eller den daglige rengøring, så der bliver masser af tid til at komme ud og nyde byen og de smukke omgivelser. Hotellerne er altid små med masser af autenticitet og hyggelige fællesarealer, og der vil være mulighed for værelser med balkon eller udsigt til Napolibugten.

Hotelopholdet i Sorrento kan tilpasses, så det passer til din og din families ferie. Vi tilbyder både hotellet med enkelt- dobbelt- og familieværelser, og skal der være ekstra luksus, kan hotelværelset ofte opgraderes til et delux- eller superiorværelse.

Sorrento er den perfekte base til en ferie i Campania i Syditalien. Med billeje er der let adgang til resten af Sorrentohalvøen og Amalfikysten, hvis skønhed kun bliver større ved hvert vejsving. Amalfikysten er fyldt med smukke, små byer. Nogle ligger på toppen af de grønne klipper, mens andre ligger lige ud til vandet. Pizzaens hjemby Napoli ligger en lille times kørsel fra Sorrento, hvis man trænger til lidt storby. Her er der både museer og mulighed for shopping, ligesom Europas ældste operahus Teatro di San Carlo er at finde i Napoli.

Med et hotelophold i Sorrento bliver der tid til alle de oplevelser, I skulle have lyst til.

Se alle rejser med Escapeaway til Sorrento

>> Læs mere om hoteller

Kort over Sorrento

Populære hoteller i Sorrento

Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
8,9
Meget godt
1777 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
9,8
Fabelagtigt
632 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
9,1
Fabelagtigt
588 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 55 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi