Pakkerejser Sorrento

Sorrento er en by, som er noget helt for sig selv. Beliggende i en smuk bugt mod syd stik overfor Napoli, og med mulighed for at ankomme standsmæssigt pr. båd fra storbyen. Her bor ca. 20.000 mennesker - og en hel del turister, som benytter Sorrento som udgangspunkt for oplevelser på både Amalfikysten og ind mod Napoli og vulkanen Vesuvio. Har du ikke lyst til bølgeskvulp og havvand på vejen, så kan du også tage toget fra Napoli og direkte til endestationen i Sorrento, gennem marker og bjerge og den ene tunnel efter den anden. Når du bestiller en pakkerejse hos os, sørger vi for fly og feriebolig til dig, og eventuelt en lejebil, hvis du ønsker at køre rundt i området selv. Du skal bare vælge rejsemål og så vælge mellem de forskellige ferieboliger, som vi har håndplukket til dig. Derudover skal du vælge rejsedato, hvor længe du vil være væk, og hvilken lufthavn i Danmark du vil flyve fra.

Når du vælger en pakkerejse, har vi arrangeret turen for dig. Så vil du have arrangeret ferien på en nem og hurtig måde, er det en god løsning. Når du køber en pakkerejse, er din rejse også dækket af Rejsegarantien. Rejsegarantien gælder kun ved køb af pakkerejser, hvor der indgår mindst to elementer, for eksempel fly og hotel. Rejsegarantien er en økonomisk garanti for dig som kunde i tilfælde af, at rejsearrangøren skulle gå konkurs.

Du kan vælge at tilkøbe yderligere forsikringer i form af en rejseforsikring og/eller en afbestillingsforsikring. Men måske har du allerede de forsikringer igennem dine nuværende forsikringer, så spørg eventuelt hos dit forsikringsselskab. Vi har mange gode bud på hideaways i smukke Sorrento, så kig dig omkring og find lige det sted, hvor du har lyst til at bo, når du skal til Sorrento.

Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Sorrento?

Hos Escapeaway kan du vælge at booke hotel alene, men vi anbefaler at du sammensætter en pakkerejse til Sorrento, hvor du får flybillet og hotel i samme pakke. På den måde er du sikret af den danske rejsegaranti, og rejsen bliver ikke dyrere af den grund, da vi finder priser fra alle flyselskaber - inklusive lavprisselskaberne - og sætter det sammen med vores udvalgte ferieboliger.

Din tur til Sorrento starter dermed i lufthavnen i enten København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg, og du kan flyve direkte eller med et enkelt stop til enten Napoli eller Rom, som er de nærmeste lufthavne til Sorrento. Fra Rom kan du rejse videre med hurtigtog til Napoli, eller du kan leje en bil i lufthavnen. Igen anbefaler vi, at du gør det som en del af din pakkerejse, så du er sikret bedst muligt.

>> Læs om pakkerejser til Amalfikysten
>> Læs om luksusrejser til Sorrento
>> Se alle rejser til Sorrento med fly og hotel her

Kort over Sorrento

Populære hoteller i Sorrento

Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
8,7
Meget godt
540 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 56 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
8,1
Meget godt
816 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)