Rundrejser Sorrento

På en rundrejse til Sorrento kommer du rundt og ser det bedste af Sorrento og området omkring byen på den sorrentinske halvø. Selv om det kan være svært at vælge i en region som Campanien, der har så mange skønne steder at byde på, har vi alligevel valgt nogle steder ud og sammensat en rejse til dig, så du ikke bliver snydt for det allerbedste. Har du andre forslag til steder, du bare må besøge, eller vil du rejse i flere eller færre dage, end den foreslåede rundrejse lægger op til, kan vi selvfølgelig ændre rundrejsen, så den bliver præcist, som du vil have den.

Fordelen ved en rundrejse er, at du når at se så meget som muligt på din rejse. Derfor er en rundrejse et godt valg for dig, der gerne vil se og opleve meget på din ferie. Vil du hellere bare slappe af på din ferie, og orker du ikke at skifte feriebolig nogle gange i løbet af ferien, er en rundrejse nok ikke det rigtige for dig.

En lejebil er en uundværlig del af en rundrejse, og lejebilen er en del af pakken, når du bestiller en rundrejse hos os. Men det betyder ikke, at du skal bruge hele ferien på landevejene. Når du skifter feriebolig nogle gange i løbet af ferien, slipper du tværtimod for en del kørsel frem og tilbage til de forskellige steder, du skal ud at se.

Læs mere om rejserne til Sorrento

>> Læs mere om bilrundrejser