Solferie Sorrento

Sorrento er et meget populært feriested – og det har byen været i århundreder. Også blandt kongelige, adelige og rigmænd fra hele verden. Ja, faktisk har Sorrento været kendt helt siden, grækerne huserede her. Ifølge de græske myter var det her i havet ved Sorrento, at de sagnomspundne sirener boede. Med deres skønne sang fordrejede de hovederne på oldtidens sømænd, så skibene gik ned med mus og mand.

Vi tør nu godt anbefale en sejltur i havet ved Sorrento. Det er en fantastisk smuk oplevelse, så det må du ikke snyde dig selv for, når du er på disse kanter. En af de populære sejlture går til øen Capri. En smuk og evigt populær ø, ikke mindst for alverdens rigmænd og jetsettere, og for de mange gæster fra krydstogtsskibene, der ligger til kaj her i stort tal. Nyd en dag på øen, der virkelig er utrolig smuk og fascinerende. Og snyd ikke dig selv for et besøg i den Blå Grotte med det utrolige blå lys; det er ren magi.

Et besøg på vulkanøen Ischia, der ligger lidt længere nordpå, er også noget, som vandhundene vil synes om. Øen er kendt for sine mineralske kilder og sine mange kurbade med pools fyldt med det helsebringende vand. Der er også fine badestrande på Ischia. Så der er alle muligheder for at nyde en dagstur med sol, strand og vand her.

Du kan også nyde havet fra landsiden. Sorrento er ikke kendt for lange hvide sandstrande, men nede ved havnen ligger de små badestrande for foden af klipperne, så du kan sagtens få sol, strand og vand. Du kan også vælge at bo et sted, hvor der er pool, så har du både mulighed for at bade på stranden og i poolen. Det kan også være en god løsning, hvis der er børn med på rejsen. Så får de deres badeferie, som sagtens kan kombineres med kultur, oplevelser og god mad og drikke.

Vejret og klimaet er meget mildt og solrigt i Sorrento og i hele regionen Campanien; det er ægte middelhavsklima, så der er varmt det meste af året fra det tidligste forår til det sene efterår, så i hele den periode er Sorrento et oplagt mål for en solferie i varmen.
Det er ikke bare klimaet, der er mildt og venligt i Sorrento. Indbyggerne i byen er også kendt for at være gæstfri og venlige, og det har givet byen kælenavnet La gentile, der betyder den venlige.

Sorrento er i det hele taget en charmerende, venlig og afslappet by, som man bare har lyst til at komme tilbage til igen og igen.

Kort over Sorrento

Populære hoteller i Sorrento

Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
9,0
Fabelagtigt
973 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 7.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
9,0
Fabelagtigt
1482 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 55 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
9,4
Fabelagtigt
1127 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi