Vandreferie Sorrento

Sorrento-halvøen, der ligger helt mod vest i den syditalienske region Campania, er fyldt med smukke vandreruter. Der er både kortere og længere ruter, så der er udfordringer og muligheder for alle typer af vandrere, fra nybegynderne til de mere erfarne. Book din vandreferie i Sorrento i dag!

Langs Amalfikysten finder du de ældgamle vandrestier, der for mange år siden var eneste mulighed for transport mellem de små byer, der ligger klistret opad klippesiderne, hvis man da ikke ville sejle mellem byerne. På de gamle æselstier langs kysten skal du være forberedt på mange trin op og ned, men du bliver belønnet med en helt fantastisk udsigt på den kyststrækning, der ofte kaldes ikke bare Italiens smukkeste, men verdens smukkeste.

Også i baglandet i bjergene bagved kysten finder du mange afmærkede vandreruter, der varierer i både sværhedsgrad og længde. Undervejs på ruten kommer du forbi hyggelige landsbyer, små agriturismoer, citron- og olivenlunde.

Byen Sorrento, der ligger næsten helt ude for enden af Sorrento-halvøen, er et godt sted at bruge som base på din vandreferie. Her er smukt, hyggeligt og afslappet. Og der er mange både korte og længere vandreture, der så at sige begynder lige uden for døren; langs kysten til de små hyggelige fiskerlandsbyer, i bjergene bagved byen eller måske til øen Capri, der er perfekt til en dagstur fra Sorrento.

Når du tager på vandreferie i Sorrento i den syditalienske region Campanien, kan du næsten ikke undgå at komme på naturferie. For hvor end du bevæger dig hen, bliver du mødt af en fantastisk smuk og fuldstændig betagende natur. Klipperne, der rejser sig op af Middelhavet, er et imponerende syn. Det samme er de små huse, der ligger helt tæt og som klistret opad bjergsiderne. Lunde med oliven, citroner og appelsiner ligger velduftende overalt. Der er grønt og frodigt. Og ude på landet er der en fred og ro uden lige med alle muligheder for at nyde naturen i fulde drag.

Vandreture er en god måde at opleve naturen på, og i Sorrento og omegn er der rige muligheder for vandreture af forskellig længde og sværhedsgrad. Overalt på Sorrento-halvøen er der afmærkede vandreruter, der tager dig igennem den smukke natur.

Vil du nyde naturen på havet, er der også mange muligheder for smukke sejlture eller bade- og dykkerture i Middelhavet ud for Sorrento. Det er et smukt syn at se Sorrento og omegn fra søsiden.

Vil du kombinere din vandreferie i Sorrento med kulturelle og historiske oplevelser eller byliv, er der også mange gode udflugtsmål og hyggelige byer, der let kan nås på en kortere eller længere dagstur fra Sorrento.

>> Læs mere om rejser til Sorrento med Escapeaway
>> Læs også om Agriturismo i Italien her

>> Læs mere om vandreferie