Villa Pane Country House

Officiel kategori

Escapeaways kategori

397 anmeldelser
Beskrivelse

Villa Pane Country House er ikke tilgængelig i øjeblikket

Villa Pane Country House er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

Som et helt typisk hideaway er der ikke to værelser, der er ens, men der er noget særligt ved hver enkelt, og familien har selv indrettet dem i en personlig stil, men også med respekt for Campaniens klassiske udtryk. Der findes bare 8 værelser, hvoraf de 4 har havudsigt og balkon – og det er oftest disse værelser, at en gæst fra Hideaways efterspørger.

Værelserne varierer i størrelse, nogle har plads til to personer, mens andre kan tage op til tre og fire personer. Indretningen er hjemlig med en blanding af antikviteter, arvestykker og enkelte effekter med moderne touch. Nogle af badeværelserne har bruseniche, mens andre har badekar. Hvis du har en præference, så kan du sætte en kommentar ind i din reservation, så skal Anna Maria gøre sit bedste for at opfylde dine ønsker.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Villa Pane Country House. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Baranica 13
80067 Sorrent, Naples

Koordinater

Latitude: 40.6202
Longitude: 14.3905

Sådan kan du rejse

På Villa Pane Country House har du følgende muligheder for at bestille din ferie: Bestil inkl. fly, ophold samt evt. billeje eller vælg ”kun hotel”, såfremt du selv ønsker at stå for transporten til Villa Pane Country House i Sorrento. Nærmeste lufthavn er Napoli, der ligger ca. 1-1½ times kørsel fra Villa Pane Country House (alt efter de trafikale forhold). Du finder aktuelle priser ved at indtaste dine valgfrie rejsedatoer i søgemaskinen her på siden.

Foruden Napoli lufthavn, så kan du også vælge at flyve til enten Rom Fiumicino eller Rom Ciampino lufthavn, som størstedelen af Hideaways gæster vælger som ankomstlufthavn på deres ferie til Sorrento-halvøen. Årsagen er, at der hertil findes daglige og direkte flyforbindelser, som du kan læse mere om, når du søger din rejse. Transporttiden til Villa Pane Country House er ca. 3 timer igennem Lazio og Campaniens smukke landskaber. Det optimale er at vælge en formiddagsafgang på afrejsedagen og en eftermiddags- eller aftenafgang på hjemrejsen for at det passer med kørslen til og fra Villa Pane Country House ved Sorrento. Jeg anbefaler dig at have en lejebil til rådighed under dit ophold uanset om du flyver til Napoli eller Rom lufthavn.

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Syditalien, Campania, Maiori
 • Nærmeste lufthavn: 61 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Vico Equense
 • Nærmeste lufthavn: 45 km
 • Nærmeste strand: ca. 1 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, Massa Lubrense
 • Nærmeste lufthavn: 63 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi