Rejser til Stella Cilento

God beliggenhed i naturskønt område

Stella Cilento er ikke en egentlig by, men et område i den smukke naturpark Cilento. Stedet ligger dog tæt på Casal Velino - cirka 20 minutter i bil.

Bebyggelserne går tilbage til det 13. århundrede, da nogle indbyggere fra den nærliggende by Torricelle flyttede hertil. Stedet fik senere navnet Porcili, altså svinestier. I 1900-tallet mente byrådet ikke, at navnet var så flatterende og ændrede det til Stella Cilento. Her kan I forvente et meget autentisk område med små spredte gårde.

Her har man den fordel at bo i et naturskønt område, væk fra kystens brutale betonbyggeri, og alligevel er der kun cirka 20 til 30 minutter i bil til Casalvelino og dens strande, hvis man ønsker at bade eller sejle en dag.

Kort over Stella Cilento

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i det sydlige Italien. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Stella Cilento. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Er det det landlige og autentiske Italien, du ønsker at opleve i ferien? Så kan en ferie på et agriturismo - det man også kalder for en vingårdsferie og bondegårdsferie - være det helt rigtige valg. Typisk tilbydes her enten bed & breakfast-indkvartering, eller ferielejligheder med eget køkken.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder i Stella Cilento eller hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for flere gode råd og tips.

Transport

Vil du flyve til Italien, er der et talrige internationale lufthavne at vælge mellem. Skal du holde ferie i Stella Cilento, er den nærmeste Napoli lufthavn, som i skrivende stund blandt andet benyttes af lavprisflyselskaber som easyJet og Ryanair. 

Brug søgemaskinen her hos Escapeaway, når du skal finde de flyafgange, som passer bedst til din ferie. Du kan sammenligne aktuelle priser på rejser fra alle flyselskaber, der flyver til Napoli.

Det er muligt at komme hertil med en kombination af tog og bus. Du bør dog tjekke køreplanerne grundigt, da især busforbindelsen kan være sporadisk. Vil du ikke være afhængig af offentlig transport, kan det anbefales at leje en bil. Vejene er til tider smalle og snørklede, men med en bil får du alligevel nemmere ved at komme rundt til regionens seværdigheder.

Restauranter og shopping

Stella Cilento er som nævnt indledningsvis ikke en egentlig by, og du finder derfor heller ikke noget forretningsliv eller et stort udvalg af spisesteder her. Du skal dog ikke køre længe for at nå byer med både restauranter og butikker. Særligt nede ved kysten er der rig mulighed for at stifte bekendtskab med regionens gastrnomi.

Udflugter

Udover ture til stranden har du et godt udgangspunkt for at tage på udflugter til både natur- og kulturseværdigheder. Kør for eksempel en tur til Castellabate eller Casal Velino, som begge emmer af autentisk italiensk charme. Her fornemmer man endnu ikke masseturismen, men kan derimod opleve et originalt og uspoleret folkeliv i byernes hyggelige smalle gader og på torvene.

Du bor også tæt ved et at Italiens største naturreservater, Cilento Naturreservatet, som udover andre små interessante byer, rummer et enestående dyre- og planteliv samt fantastiske landskaber i form af blandt andet utallige grotter og høje bjergtoppe.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Stella Cilento