Rejser til Torchiara

Lille betagende landsby med rig historie

Torchiara ligger i bjergene omgivet af Cilento Naturreservatet ca. 360 meter over havet. På en klar dag kan du fra byens udsigtspunkter se helt til Capri.

Beliggenheden her lidt oppe i højden byder ikke blot på flotte udsigter over havet, men giver også ofte en tiltrængt svalende brise, mens det bliver hedt nede ved kysten.

Den lille by har i dag knap 1.500 indbyggere, men en længere historie end hvad man ville gætte sig frem til ved et hurtigt besøg. Byens skæbne har såleedes fulgt de skiftende magter og familier, der herskede over hele Cilento-området. I 1807 blev byen erklæret hovedby for de nærliggende byer og dale - inklusiv Agropoli - da den napoleoniske lov blev indført efter fald af Regno delle Due Sicilie, Det Store Rige, der havde holdt hele Syditalien samlet i århundreder. Med Italiens samling flyttedes de bureaukratiske og administrative aktiviteter til Agropoli, og Torchiara tabte noget af sin magt.

Byen Orchiara har altid været delt i to dele, en øvre del (Soprana) og en nedre del tættere på dalen (Sottana). I Torchiaras og Copersitodes historiske centrum findes endnu adelpalæer fra det 17. og 18. århundrede samt kirker og andre religiøse bygninger som stammer helt tilbage til det 13. århundrede.

Siden den store flytning fra landet til storbyerne, der fandt sted i 1950'erne, har byen langsomt generobret sine indbyggere, så befolkningantallet har nået sit gamle leje fra før krigen. I byen findes de mest basale indkøbsmuligheder og et par spisesteder samt den obligatoriske café/bar, hvor alle samles for en hurtig espresso om morgen og et kortspil om aftenen.

Agropoli er den nærmeste kystby, hvor du finder et stort udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder. 

Kort over Torchiara i Campania

Klik på kortet over regionen Campania herunder, hvis du vil danne dig et overblik over byen. På dette kort kan du blandt andet se placeringen af de ferieboliger og håndplukkede hoteller, vi tilbyder i området.Ferielejlighed eller hotel i Torchiara

Blandt de mange hundrede ferieboliger i Italien, som du finder i udvalget her hos Escapeaway Rejser, er en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder, Bed & Breakfasts og villaer i Campania. Vi tør derfor næsten garantere, at du kan finde en boligform, som passer til dine ønsker for ferien.
 
Ligesom en ferielejlighed i Torchiara kan være det helt rigtige valg, hvis du for eksempel ønsker at kunne tilberede dine egne måltider frem for at skulle spise ude, er et hotel ideelt for dig, der rejser på ferie for at koble helt af og slipper for alle dagligdagens pligter. Her bliver der taget hånd om alting, og du behøver ikke bekymre dig om indkøb og tilberedning af måltider. Rejser du med en større gruppe, er det oplagt at benytte chancen for at leje en hel villa, hvor I får god plads og 100 procent privatliv.
 
I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Torchiara. Indtast blot datoer og lad dig inspirere af udvalget. Hvis du allerede ved, at du kun er interesseret i bestemte former for indlogering, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 

>> Ferie i Campania, find pris på dit hotel eller ferielejlighed her

 

Lokale links

Byen og kommunens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Torchiara