Rejser til Vico Equense

Ferie tæt ved Capri og Amalfikysten

Vico Equense som ligger på en klippe hængende over havet langs vejen mellem Napoli og Sorrento, som historisk har været kendt for sine mineralske kilder.

Man kan let komme rundt i området med den såkaldte circumvesuviana togbane, der forbinder Napoli med Sorrento.

Byen er ret stor med sine ca. 20.000 indbyggere, men ikke særlig kendt, da den kun har få og ikke særlig store strande. Her har menneskene kæmpet med havbølgerne for at danne terrasser, som gøres bredere og bredere år efter år... men de virker stadig meget smalle i forhold til de lækre sandstrande, som man kender fra andre kyststrækninger. Men landskabet er helt fantastisk, og de ellers gode nordlige sandstrande kan ikke slå den maleriske udsigt, som man får her.

Byen er også kendt for sine gastronomiske specialiteter: den gode salami med appelsinskal, burrini-ost (små ostestykker fyldt md smør), caprignetti (marineret gædeost). Den mest kendt af alle disse er Provolone del Monaco.

Kort over Vico Equense

Klik ind på kortet, hvis du vil have et hurtigt overblik over byen, og ferieboligerne vi kan tilbyde i dette område. Håndplukkede ferieboliger i Vico Equense

Hos Escapeaway Rejser er det nemt at finde den bedste feiebolig i Vico Equense. Vores rejsekonsulenter har således personligt håndplukket de hoteller, ferielejligheder og villaer, som kan danne en perfekt ramme om din ferie i byen. Det eneste du nu skal gøre, at at angive dine rejsedatoer i søgemaskinen øverst her på siden for at få en oversigt over ledige indkvarteringsmuligheder.

Vi har mange års erfaring med at finde ferieboliger i Campania og resten af Italien. Vi går ikke blot efter de ferieboliger, hvor man bor komfortabelt, men efter steder hvor du får mulighed for at opleve ægte italiensk kultur, enten lige udenfor døren eller på spændende udflugter.

Har du brug for inspiration til din ferie i Campania eller spørgsmål omkring Vico Equense, er du vil kommen til at ringe eller skrive til os. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie.

Nærmest lufthavn og transport

Det mest oplagt er at finde en flyrejse til Napoli Lufthavn (lufthavnskode NAP), som ligger nærmest og er den mest poplære indgangspunkt for internationale flyrejsende til Amalfikysten. Denne lufthavn har et vidtforgrenet netværk til resten af Europa. For danske rejsende er der ofte mulighed for at flyve direkte hertil fra Hamburg eller København. Er du villig til at tage en mellemlanding, er mulighederne mange.

Togen der kører mellem Napoli og Sorrento, stopper i Vico Equense. Er du i bil, er det også nemt at komme hertil først ad motorvej og siden hovedvejen langs kysten.

Reejser til Campania med fly

Du kan bruge søgemaskine her på siden til selv at tjekke det aktulle rute-udvalg. Vi har desuden gjort det nemt for dig at bestille fly og feriebolig i Vico Equense som en samlet pakke. Desuden giver det dig den ekstra tryghed, at en pakkerejse er dækket af Rejsegarantifonen og pakkerejseloven.

Læs mere om vores pakkerejser til Campania

Restauranter og indkøb

Der er et fint udvalg af spisesteder i byen, ligesom du kan finde alle de daglige fornødenheder byens supermarkeder. I betragtning af områdets popularitet som rejsemål, vil der ligeledes være rig lejlighed for at fordybe sig i det lokale køkkens herligheder i alle nabobyerne.

Udflugter

Holder du ferie i dette hjørne af Italien, er der en række oplagte udflugtsmål. Amalfikysten med dens smukke landskaber og charmerende byer, er ikke uden grund ofte med på lister over verdens smukkeste kyststrækninger og er bestemt et af de områder, du bør opleve. 

Du bor også tæt ved en af Italiens mest kendte historiske seværdigheder, Pompei. Byen der blev begravet i aske fra Vesuv d. 24. august år 79, er meget fascinerende og en smule skrækindjagende. Du bor heller ikke langt fra færgen til øerne Capri, Ischia og Procida, som også er et oplagt mål for en dagsudflugt. 

Vil du være sikker på at få alle de gode historier med, kan vi anbefale dig at tage med på en guidet udflugt. Vores lokale samarbejdspartnere tilbyder et væld af interessante udflugter i Campania med certificerede guider, der har stort lokalkendskab.

Lokale links

Byens offcielle tursthjemmeside

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Vico Equense

Hvad siger gæsterne i Vico Equense?

8,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 12 anmeldelser