Rejser til Vietri sul Mare

En god start på Amalfikysten

Vælg den lille by Vietri sul Mare som udgangspunkt for dit besøg på Amalfikysten, og nyd godt af et hyggeligt centrum med mange spisesteder, en fin lille strand og en god placering for udflugter til de mange seværdigheder her i området. At her - af uransagelige årsager - heller ikke er mange turister, gør det ikke værre ...

Amalfikystens første stop

Den lille by Vietri sul Mare for foden af Monte San Liberatore ligger på kyststrækningens begyndelse kommende fra Salerno og kun ca. 21 km fra Amalfi. Byen - der er kendt for dens særprægede keramikproduktion - nås meget nemt fra motorvejen fra Rom og Napoli (A3 / E45) eller sydfra for den sags skyld. Man kan også tage toget hertil, da der er togstation i byen.

Kort over Vietri sul Mare

Klikker du på kortet, kan du få for et overblik over området, samt hvilke hotelelr og ferielejligheder vi tilbyder på denne del af Amalfikysten.

Ikke overrendt

Byen er af ukendte årsager ikke nær så velbesøgt som mange af Amalfikystens andre byer, selvom byen både kan byde på en mindre strand (betalingsstrand), et historisk centrum med butikker, gode spisesteder, en skøn udsigt over havet samt et interessant indblik i keramikproduktionens verden.

Onsdag er markedsdag

Der er marked i byen om onsdagen, både i den historiske del af byen oven for kystvejen og i den nedre del af byen; Marina di Vietri.Hotel, ferielejlighed eller villa i Vietri sul Mare

Vil du finde den bedste feiebolig i Vietri sul Mare? Vi har allerede gjort forarbejdet for dig og håndplukket de efter vores mening bedste hoteller, ferielejligheder og villaer i og omkring byen. Derfor kan du blot nøjes med at angive dine rejsedatoer i søgemaskinen øverst her på siden for at finde et perfekt sted at bo i ferien.

Vi har stor erfaring i at finde de ferieboliger, hvor du ikke blot bor komfortabelt, men også har mulighed for at opleve ægte italiensk kultur, enten lige udenfor døren eller på spændende udflugter.

Har du brug for inspiration til din ferie i Campania eller spørgsmål til indkvarteringsmulighederne i Vietri sul Mare, er du vil kommen til at ringe eller skrive til os. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den helt perfekte ferie i Italien.

Nærmeste lufthavn

Man skal regne med at køre omkring 2300 km, hvis man vil tage turen fra Danmark hertil i bil. Mange vil hellere bruge hele ferien i Italien og vælger derfor at flyve til Napoli Lufthavn (lufthavnskode NAP) , som er nærmste mulighed. Denne betjenes af talrige rute- og charterselskaber, så det er som regel ikke svært at finde en forbindelse, der passer til ferien.

Da flyselskaberne jævnligt laver ændringer i deres ruter, anbefaler vi, at du selv tjekker udbuddet ved hjælp af søgemaskinen her hos Escapeaway. Skal det være nemt, kan du bestille fly og feriebolig som en samlet pakke. Når du bestiller en pakkerejse til Campania her hos os, har du desuden den fordel, at du er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven.

>> Rejser til Amalfikysten med fly

Udflugtsmål

Du kan glæde dig til en ferie med masser af oplevelser på Amalfikysten. Du kan nemt få ferien til at gå med at besøge de hyggelige kystbyer på denne kyststrækning, der hører til blandt de smukkeste i verden. Byer som Amalfi, Ravello og Atrani har udover en idyllisk beliggenhed med udsigt over vandet masser af charme og interessante seværdigheder.

Har du god tid eller vil du bare gerne også opleve andre dele af regionen, er det oplagt at tage en tur til for eksempel den begavede by Pompei, som illusterer Vesuv-vulkanens kraft. Du bor også godt, hvis du vil have en aktiv ferie i Campania med vandreture. Følger du Gudernes sti, som begynder i Agerola, venter der for eksempel mange storslåede naturoplevelser.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Vietri sul Mare