Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Rejsemål på Capri, Ischia og Procida

  • Anacapri er den næststørste by på Capri, men emmer dog af fredeligt landsbyliv med hyggelige gader og stemningsfyldte torve. Her går livet sin vante gang trods nærheden til nogle af øens største seværdigheder som for eksempel Den blå grotte.
  • Capri Ø er en smuk perle i Det Tyrrhenske Hav. Det er umuligt ikke at blive hovedkulds forelsket i den eksklusive ø, så snart du træder i land. Her venter dig mageløse udsigter over det azurblå hav, små romantiske restauranter og lækre strande.
  • Casamicciola Terme på nordkysten af Ischia er kendt for sine varme kilder og kurbade. Sammen med den dejlige sandstrand har de tiltrukket rejsende til denne lille by i århundreder. I dag har de fået selskab med et fint udvalg af butikker og ... gode restauranter. Læs mere
  • Forio, som ligger ved det azurblå middelhav for foden af Monte Epomeo, er en ferieby med masser af liv. Her er der ikke langt fra byens markeder og hyggelige caféer ned til den idylliske Citara-strand. I det frodige område omkring byen dyrkes ... anerkendte vine. Læs mere
  • Porto di Ischia er øens største by og ideel, hvis du vil nyde en ferie med sol, strand og shopping. Det er i Ischia Porto at færgerne lægger til, og hvor de fleste af øens hoteller ligger. Udover de kendte kurbade har byen et godt restaurant- og natteliv.
  • Lacco Ameno er den mindste af byerne på Ischia, men en af de kønneste. Her ved den nordøstlige kyst kan du nyde ferien på flere små, skønne badestrande ved det krystalklare hav. Gå ikke heller ikke glip et dyp i de varme kilder i Negombo Parco Termale.

På den mindste af øerne, Procida, mister man tidsfornemmelsen blandt antikke havlegender, duften fra citrontræerne og mågerne i luften. Øens fyrtårn og dens uafbrudte aktivitet er med til at danne en eventyrlig atmosfære på øen… Tiden går bare langsommere her.

Turismen er sat i et ligeså lavt gear som indbyggernes daglige trummerum, og det er Procida der byder på det mest uspolerede og - måske lidt klichéfyldte ord - autentiske miljø af de tre øer her ud for Campanias kyst. Procida nås nemt fra Napoli og med både fra de øvrige naboøer.