Book ferieboliger og hoteller i det autentiske Italien

Oplev det autentiske Italien

Her finder du forslag til dig, der søger de stemningsfulde, smalle gader, elsker lidt historisk forfald og sætter pris på den hjertelige og familiære gæstfrihed - som på charmerende vis ikke altid er på hotellernes professionelle niveau.

Det autentiske Italien er mest for det nysgerrige par på rejse, men også til familier, der går mere op i omgivelserne end i svømmebassinet. Forvent hyggelige landsbyer med rustikke bygninger og charmerende pladser, hvor du kan sidde blandt de lokale, eller vandre rundt blandt ældgamle ruiner og historiske bygninger. Og så får du naturligvis også det autentiske, italienske køkken med dets legendariske retter og utrolige vine.

Sug til dig af autentisk, italiensk kultur

Italiens historiske baggrund og rige kulturliv gør landet til en sand legeplads for dig, der ønsker en autentisk ferie, og vi har gjort en dyd ud af at finde de bedste "gemmesteder", hvor de internationale hotelkæder aldrig kommer, og hvor du kan mærke helt ind til benet, at det hele er ægte og ikke tilpasset turister.

Vi har nu i over 10 år stødt på adskillige mere eller mindre kendte småbyer, hvor vi har fornemmet en særdeles god stemning. Der er måske ikke et svømmebassin eller aircondition og måske tales der heller ikke engelsk i receptionen og på byens eneste spisested har de ikke noget menukort ... men vi elsker selv tanken om at man kan rejse på opdagelse, som Hemingway og H.C. Andersen selv måtte have gjort det i sin tid. Gå på opdagelse i det, vi selv betragter som værende det autentiske Italien.

Book en autentisk italiensk ferieoplevelse med Escapeaway

Brug søgeboksen foroven til at kigge i vores katalog over ferieboliger i Italien. Vi har allerede sat et lille filter på, så du kun ser de boliger, vi mener er de helt rigtige for dig. Kontakt os via telefon, mail, eller chat, hvis du har spørgsmål ang. de enkelte ferieboliger (vi har besøgt dem), eller området (det har vi også besøgt - flere gange) - så hjælper vi dig til at sætte den helt rigtige ferie sammen.Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Toscana, Lucca
9,3
Fabelagtigt
823 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering
Italien, Norditalien, Ligurien, Moneglia
8,8
Meget godt
205 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 130 m
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Ligurien, Sestri Levante
9,5
Fabelagtigt
474 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 62 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi