Rejser til Capoliveri

Hvis du vil kombinere en århundrede-lang tradition for vinproduktion med fantastiske strande, smuk natur, et mildt klima året rundt og spændende historiske seværdigheder i charmerende og autentiske italienske omgivelser, så er en rejse til Capoliveri på Elba lige noget for dig!

Byen Capoliveri, der er den største by på den sydøstlige del af øen Elba (nogle kilometer syd for Portoferraio), ligger malerisk og smukt indlejret på bjerget Monte Calamitas terrasser med udsigt til havet og store dele af øen. Dens navn og oprindelse kan dateres helt tilbage til den romerske periode, hvor den hed "Caput Liberi", som var en reference til vinguden Bacchus, og dermed til byens mange omkringliggende vinmarker og status som center for vinproduktion siden antikken.

Velkommen til Toscana med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Capoliveri på Elba hvor du bor på håndplukkede hoteller på din rejse.

Charmerende stemning

Selvom Capoliveri er den største by på den sydøstlige del af Elba, er det stadig ikke andet end en landsby med omkring 4000 indbyggere; og byens størrelse, kombineret med dens antikke oprindelse, giver den en helt særlig stemning. Her finder du små, hyggelige torve med cafeer og restauranter og gamle gågader med butikker og lokale producenter, der sælger ud af deres velsmagende produkter, så som dessertvinen Aleatico. 

Oplevelser og seværdigheder

Byen har også nogle fine historiske seværdigheder, såsom kirken Madonna delle Grazie, der ligger omgivet af vinmarker og fyrretræer kun 2 kilometer uden for bygrænsen, og som kan nås på en frisk og smuk gåtur ad en middelalderlig sti, der går fra Via Circonvallazione del borgo (ad denne vej er der ca. 1 km til kirken i let gang – men tilbage til byen går det trættende opad).

En anden interessant seværdighed er den spanske fæstning Forte Focardo, der blev bygget i 1678 for at beskytte den nærliggende bugt, og som i dag byder på en fantastisk udsigt, og den delvist ødelagte kirke San Michele, som er et virkelig magisk sted.

Fantastiske strande

Den største attraktion ved Capoliveri er dog de mange fantastiske sandstrande i området, såsom strandene Barabarca, Calanova, Felciaio, Ferrato, Innamorata, Lacona, Lido, Morcone, Naregno, Norsi, Pareti, Straccoligno og Zuccale, mens strandene i Madonna delle Grazie, Margidore og Remaiolo tilbyder en blanding af sand og grus.

Book en rejse til Capoliveri her

Vælg først om du vil rejse til Capoliveri fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Capoliveri på Elba med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs også om badestrande og kystferie i Toscana her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Capoliveri