Hoteller på Elba

Med sine 130 navngivne strande, sine 147 kilometer lange kyststrækning, sin smukke og varierede natur og sit milde klima er øen Elba det ideelle sted for en badeferie eller en aktiv ferie - eller for dem, der bare gerne vil opleve Toscanas største ø. Book et af vores udvalgte hoteller på Elba i dag!

Elba ligger i det Tyrrhenske Hav, ca. 10 kilometer fra kystbyen Piombino og ca. 50 km øst for den franske ø Korsika. Ud over at være den største ø i det toscanske arkipelag er det den tredjestørste ø i Italien, kun overgået af mastodonterne (i sammenligning) Sicilien og Sardinien

Øen er nem at rejse til, eftersom der er færgeafgange fra byen Piombino til Elbas største by Portoferraio, der kun tager en times tid.  Besøger du øen i højsæsonen, er det imidlertid klogt at bestille plads lang tid i forvejen, hvis du ikke ønsker at risikere at skulle vente lang tid på havnen. Hvis du hellere vil flyve til øen, er der flyafgange fra Firenze i et mindre passagerfly med en flyvetid på ca. 45 minutter.

Ideel til en badeferie 

Elba er ideel til en badeferie og mange hoteller på Elba ligger med kun få meters gang til vandkanten. Øen har som nævnt omkring 130 navngivne strande - og der er både sandstrande, grusstrande, strande med rullested, strande omgivet af vild natur, strande med klippefremspring, sorte og gule strande (på grund af den mineralholdige jord under dem), samt strande, der er overstrøet med tørret tang (de såkaldte "felci", som er meget eftertragtede på øen) at vælge imellem. Der er kort sagt noget for enhver smag!

Hvis du godt kan lide at have stranden (næsten) for dig selv, kan det anbefales attage til en af øens mange afsidesliggende laguner, som du kun kan komme til fra vandsiden – et godt sted er øens nordlige østkyst nord for Rio Marina. Hvis du derimod er afsted med familien og søger strande med mange aktiviteter og faciliteter, så kan stranden i Marina di Campo med sin smukke palmebestrøede promenade anbefales. 

Aktiv ferie

Kan du godt lide at røre dig og holde dig i form, samtidig med, at du er på ferie? Så er Elba også noget for dig, for der findes næppe et sted i Toscana, der egner sig bedre til en aktiv ferie end Elba. 

Blandt de mange muligheder for en aktiv ferie er naturligvis alle de aktiviteter, der er forbundet med havet omkring øen. Du kan f.eks. leje små speedbåde, sejle med på en rigtig sejlbåd, ro i havkajak eller nøjes med at padle rundt på en vandcykel, og mange hoteller har deres eget udstyr som man kan leje. En anden mulighed er at sejle med den 15 meter lange båd Il Dollaro II, som arrangerer udflugter for grupper og for enkeltpersoner fra april til oktober langs den syd-østlige del af Elba med afgang fra Porto Azzuro. Der er også masser af muligheder for at dykke i havet omkring Elba, blandt andet til kendte vrag - og der er dykkerkurser for alle niveauer.

Andre oplagte aktiviteter på en aktiv ferie på Elba er mountainbike, der også arrangeres som guidede ture efter ønsket sværhedsgrad flere steder på øen, hvis du ikke ønsker at køre på egen hånd eller hikingture, der også kan arrangeres med professionelle guider, hvis du ønsker det. Hvis du er til golf, er der også en golfbane på øen, Elba Golf Club, ved Acquabona.

Udvalgte hoteller på Elba

Hos Escapeaway er alle hoteller på Elba nøje udvalgt, og lever op til en række standarder, som gør dem passende til den danske feriegæst. Vores fintmaskede net af hoteller giver dig altid en række valgmuligheder i forhold til geografi, kvalitet, service og pris - også i højsæsonen.

Vi er ægte specialister i Italien, og er førende i Skandinavien, når det gælder overnatninger. Flere af os har spenderet flere år af vores liv i støvlelandet, og vi har direkte kontakt til alle vore hoteller på Elba. Søg priser med eller uden flybillet i søgemaskinen - og book online nu!

>> Læs mere om ferie på Elba her
>> Læs også om hoteller i Toscana her

>> Læs mere om hoteller

Kort over Elba Ø

Populære hoteller på Elba Ø

Italien, Elba Ø, Magazzini
9,3
Fabelagtigt
324 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 140 km
  • Afstand til havet: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Elba Ø
8,4
Meget godt
563 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 140 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Elba Ø, Biodola
8,9
Meget godt
137 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 143 km
  • Afstand til havet: ca. 20 m
  • Pool (evt. sæsonåben)