Rejser til Lido di Capoliveri

Strandferie på Elba

Capoliveri ligger nogle kilometer syd for Portoferraio på øens sydligste kyst. I bugten neden for byen finder man stranden Lido di Capoliveri.

Stranden er en 400 meter lang og smuk badestrand med hvidt sand og et fint udbud af strandfaciliteter, såsom strandbar, mulighed for at leje parasoller og liggestole, dykkerskole og udlejning af cykelbåde m.m. Det er med andre ord en af de strande på Elba, der er samlingspunkt for alle slags friluftsaktiviteter. Stranden er optegnet på de fleste kort under navnet Lido.

Har du ikke nok i indkøbemulighederne og spisestederne er der fra Lido di Capoliveri kort køreafstrand til både Elba-øens hovedby, Portoferraio, og den populære feriebye Porto Azzurro.

Kort over Lido di Capoliveri

Brug kortet herunder (klik for interaktivt kort) til at få et overblik over stranden og de udvalgte ferieboliger, vi tilbyder langs denne.Find din feriebolig ved Lido di Capoliveri

Blandt de hundredvis af ferieboliger i Italien, som du finder her hos Escapeaway Rejser, er en bred vifte håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer ved landets dejlige strande - også på Elba Ø. 
 
Bruger du søgemaskinen hos Escapeaway Rejser, nyder du godt af det grundige forarbejde vi har gjort med at med at finde de bedste ferieboliger på den lille bjergrige ø vest for Toscana - heriblandt ved Lido di Capoliveri. Alle steder besøges løbende af vores rejsekonsulenter, og vi kan derfor give dig personlige tips og råd, hvis du ønsker flere information om boligerne eller området end der findes i boligbeskrivelserne. 

>> Rejser til Elba, søg priser her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lido di Capoliveri