Rejser til Magazzini

Magazzini ligger ved den sydøstlige side af Portoferraio-bugten, overfor øens største by. Ligesom på resten af Elba er det nu til dags især kombinationen af skønne badestrande og chancen for at opleve italienske ø-liv, der gør Magazzini til et så attraktivt rejsemål.

Idyllisk kystlandsby på Elba

Længe før ferierejsende med appetit på klassisk badeferie fik øjnene op for denne lille, idylliske kystlandsby, var det i Magazzini, at man lastede salt fra de nærliggende saltpander og andre lokale landbrugsprodukter før udskibning. Som vinmarker og olivenlunde omkring byen vidner om, spiller landbruget da også stadig en vigtig rolle her.

Magazzini har stadig kun et par hundrede faste indbyggere, og i den lille, lavvandede havn ligger primært små fritidsbåde. Nede ved havnen er der en sejlerskole og et dykkercenter, som tilbyder ture ud til de bedste dykkersteder omkring øen. Selvom man ikke længere udelukkende lever af landbrug, fiskeri og behandling af salt, kan du på en rejse til Magazzini stadig opleve autentisk landsbyliv.

Om sommeren tiltrækker byens småstenstrand ganske vist både lokale og turister, men her er alligevel en herlig og meget afslappende, tilbagelænet atmosfære. Lige ved havnen i Magazzini finder du desuden i dag en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde solnedgangen over havet og udsigten til Portferraio sammen med din mad. Det kan især anbefales at prøve nogle af fiskeretterne, men der er dog også mange andre fristelser på menuen.

Mange udflugtsmuligheder på Elba

Der er kun omkring 8 kilometer fra Magazzini ind til øen hovedby Portoferraio. Her er der udover flere interessante seværdigheder et godt udvalg af butikker, supermarkeder og ikke mindst mange flere spisesteder. Ligeledes kan vi varmt anbefale, at du udnytter en rejse Magazzini til at udforske nogle af øens andre charmerende byer, seværdigheder og strande. Selvom Elba er den tredjestørste ø i Italien efter Sicilien og Sardinien, er den ikke større, end at du på dagsture kan nå de fleste steder. Der er busser, men i mange tilfælde vil det være en fordel med en bil.

Fra Magazzini tager det for eksempel kun nogle få minutter at køre en tur op til Castello del Volterraio. Det er en stejl vandretur det sidste stykke fra vejen op til den flotte middelalderborg, men udsigten deroppefra er anstrengelserne værd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Escapeaway som gæst på et af de hoteller, vi omhyggeligt har udvalgt til vores program for rejser til Magazzini.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Magazzini