Rejser til Calcara di Crespellano

Ferie tæt ved Bologna

Calcara di Crespellano ligger i sletten mellem Bologna og Modena. Byen er et godt udgangspunkt for spændende udflugter i regionen.

Byen har de seneste årtier oplevet en stærk vækst i indbyggertallet, men i hele kommunen er der dog kun 10.000 indbyggere.

Er du på vej sydpå eller hjem i bilen, så er det let at standse her, da byen ligger tæt på motorvejen. Du kan benyttte lejligheden til et lidt længere ophold for at besøge Bolognas centrum, den smukke Parma og nyde den gode madlavning fra Emilia (bl.a. de verdenskendte lasagne, tortellini og bolognese-sauce stammer fra disse kanter).

Kort over Calcara di Crespellano

Klik på kortet herunder for en oversigt over hoteller og andre ferieboliger i byen samt afstande til lufthavne og byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Udvalget af mere end 1.500 ferieboliger i Italien, som du finder hos Escapeaway inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Emilia-Romagna regionen både ude langs den populære kyst og inde i landet i de historiske byer. 

Du har derfor stor chance for at finde den perfekte feriebolig hos os, uanset om du søger et hotel til en romatisk ferie for to i storbyen eller en ferielejlighed til en familieferie tæt ved stranden. Calcara di Crespellano er primært interessant for dig, som ønsker at bo tæt ved den spændende regionshovedstaden Bologna

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Vil du flyve i stedet for at køre de godt 1600 km til Calcara di Crespellano, er Bologna lufthavn blot 16 km væk. Men inden for rimelig køreafstand er også lufthavnene ved for eksempel Parma og Firenze. 

I søgemaskinen her på Escapeaway kan du altid finde det aktuelle udbud af flyruter til de italienske lufthavne og nemt sammenligne priser fra de forskellige flyselskaber. Det er den hurtigste måde at finde en bedste flybillet til din ferie i Italien. 

Calcara di Crespellano ligger midt mellem hovedvej SS9 og A1-motorvejen. Der kører bus fra Bologna på hovedvejen, men par kilometer ned til byen må du tage til fods eller i taxi. Det mest oplagt, når man ankommer med tung bagage, er derfor for de fleste at tage en taxi hele vejen fra lufthavnen eller leje en bil. Fordelen ved at benytte billeje, er desuden bedre muligheder for at tage på udlfugter i regionen i løbet af ferien.

Restauranter og shopping

Bortset fra et enkelt pizzaria skal du ikke regne med at finde spisesteder i Calcara di Crespellano. Til gengæld vokset udbuddet kraftigt, når du bevæger dig ind mod Bologna. Her er der nok restauranter og caféer til at tilfredsstille den mest krævende madelsker. 

Byen har i skrivende stund et Carrefour express minimarked, og oppe ved hovedvejen ligger et større supermarked. Der er således udmærket muligheder for at handle ind til de daglige fornødenheder og tilberedning af egne måltider i løbet af ferien. 

Skal der shoppes i spændende modebutikker eller delikatesseforrretninger, kan det anbefales at tage en tur ind til Bologna. Kør eventuelt også en tur til Designer Outlet Barberino di Mugello i retning af Firenze.

Udflugter

Du kan bruge meget tid på at fordybe dig i Bolognas centrum, men afsæt også gerne tid til at tage på en udflugt til smukke Parma, Firenze eller Ferrara.

Netop Ferrara er for de fleste danskere lidt mere ukendt end Firenze og Parma, men er bestemt også et besøg værd. Byen er således optaget på UNESCO's verdensarvsliste kan du opleve et væld af velbevarede bygninger i renæssancestil, kunst og spændende historie.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Calcara di Crespellano