Parco Le Navi

Det helt specielle ved akvariet Le Navi starter allerede med bygningerne som danner rammen om dette storslåede marineland. Projekteret i 1930´erne af arkitekten Clemente Vici som sommerkoloni ved havet for børn af udlandsitalienere, minder den i sin udformning om en stor og imponerende flåde, som ligger klar til at sejle på de syv verdenshave. Byggeriet betragtes på internationalt plan som kultur- og arkitektonisk arv.

Arterne

Et bedre udgangspunkt og beliggenhed for at hylde havet og menneskets relationer med elementet kan ikke tænkes. Og netop dette har været inspirationen til udformningen af forløbet i udstillingen indenfor, repræsenteret ved 4 forskellige områder, hvoraf det største indeholder over 3000 eksemplarer af 400 forskellige arter fisk fra alle verdenshave - i mere end 100 akvarier.

Lige fra vandmænd til havskildpadder

Lige fra vandmandens livscyklus, som her kan studeres i sin helhed, til Fegghy den store havskildpadde hvis tilstedeværelse dominerer Middelhavsakvariet, til kæmpe muræner, søheste, piranjaer – både de kødædende og vegetarerne, sammen med alle de farverige arter fra de tropiske have.

Hajerne

Den største attraktion er dog hajerne. 60 forskellige både tropiske og Middelhavs arter. Lige fra de mere end 3 meter lange tyrehajer til de små koralrevs hajer kan opleves her og endda meget tæt på. Le Navi er det eneste sted i Europa hvor man kan blive sænket ned i det 700.000 liter store akvarium og inde fra et stort bur komme ansigt til ansigt med de udrydningstruede dyr.

Skildpadde hospital

Besøg også skildpadde hospitalet hvor de skadede dyr er på rekonvalescens, før de igen kan sluses ud i deres naturlige element.
Derudover findes her et terrarium med diverse krybdyr, samt en afdeling med akvarier hvor havets beboere kan observeres under deres forskellige kommunikationsformer.

For åbningstider og entre se venligst: www.acquariodicattolica.it