Rejser til Cattolica

Badeferie nær Rimini

Cattolica ligger ved den italienske adriaterhavskyst få kilometer syd for Rimini, lige ved San Marino Republik.

Cattolica ligger i den aller sydligste del af regionen Emilia-Romagna, på grænsen til naboregionen Le Marche. Der er kun ca. 40 km til den lille republik San Marino.

Byen har en lang maritim historie og var engang en vigtig transitby for rejsende og handlende. I dag er Cattolica en populær, livlig badeby med talrige hoteller og ferielejligheder, der passer til både familier med børn og yngre rejsende, som ønsker at tilbringe en afslappende ferie ved lange sandstrande.

Kort over Cattolica

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Hyggeligt centrum

Byen har et ganske hyggeligt gammelt centrum med en del forretninger, barer, restauranter og caféer.

Oplevelser

I udkanten af byen kan man besøge akvariet 'Le Navi', der fortæller om havet og dets udvikling igennem tiden. Et andet udflugtsmål er naturreservatet 'Parco del Monte San Bartolo', hvorfra man kan nyde udsigten over Adriaterhavet, og hvor man også kan opleve interessante arkæologiske fund. Også middelalderborgen i Gradara, kun ca. 10 km. fra Cattolica, er helt sikkert et besøg værd. Er man velbevandret i ældre, italiensk litteratur, vil man vide at der er her dramaet om Dantes Paolo og Francesca finder sted.Ferieboliger i Cattolica

Blandt vores udvalg på hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien, er et bredt udvalg af hoteller og ferielejligheder i Emilia-Romagna regionen - også ude ved kysten i Cattolica. De er udvalgt af vores lokale rejsekonsulenter, som bruger vores kriterier for blandt andet beliggenhed og serviceniveau.

Bruger du søgemaskinen ovenfor, kan du hurtigt danne dig et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Cattolica inden for de ønskede rejsedatoer. Har du brug for hjælp til at finde den bedste feriebolig i forhold til dine behov eller blot spørgsmål om de forskellige boligformer, må du meget gerne kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi er klar til at hjælpe dig med gode råd og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie.

Transport

Der er togstation i byen, og motorvejen A14 kører helt til Cattolica. Nærmeste lufthavne ligger i Bologna og Venedig, men også Milano kan benyttes. Du kan derfor vælge mellem talrige flyselskaber, når du skal finde en flyrejse til din ferie. 

Du kan nemt bruge søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser til at finde den billigste flyrejse til Italien på de datoer, som passer bedst til din ferie.

Bestil din strandferie i Emilia-Romagna som en pakkerejse 

Du har nu også mulighed for at booke en samlet pakkerejse til Cattolica eller et af de mange andre rejsemål i Emilia-Romangna, med fly, ophold og evt. en lejebil inkluderet. Det er ikke blot en nem måde at arrangere din ferie, men også ekstra fordelagtigt fordi du så er dækket af Rejsegarantifonden, pakkerejseloven og den udviddet ansvarsforsikring, som Escapeaway Rejser har tegnet hos Gouda Rejseforsikring. Når du bestiller din ferie som en samlet pakke, kan du naturligvis stadig rejse i det antal dage, der passer dig bedst.

Bestil din rejse til Emilia-Romagna som en samlet pakke

Udflugter

Udover stranden er byens største seværdighed Parco Le Navi, et stort akvarie med masser af fiskarter fra alle verdenshavene. En fascinerende oplevelse for både store og små! For dig som rejser med børn, vil en tur til forlystelsesparken Italia in Miniatura lige udenfor Rimini også oplagt. Her er udover de sirligt udførte 1:25 udgaver af monumenter, paladser, kirker og bygninger også talrige sjove tivoli forlystelser.

Vil du se ægte italiensk arkitektur, kan en udflugt til Urbino anbefales - en af de største arkitektoniske perler i Italien. Den eventyrlige by ligger desuden smukt med udsigt over det bakkede landskab. Smukke landskaber og rig natur finder du ligeledes i Parco Naturale del Monte San Bartolo.

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

Hjemmeside for det nærliggende naturreservat: www.parcosanbartolo.it

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Cattolica