Rejser til Cervia - Milano Marittima

Badebyer med afslappet stemning

Cervia og Milano Marittima er egentlig 2 forskellige småbyer, beliggende side om side ved Adriaterhavskystens kilometerlange sandstrande.

Herfra er der ikke langt til dejlige byer som Forli, Ravenna og Cesena. Milano Marittima er et yderområde af byen Cervia og en af de sidste sammenhængende badebyer nord for Rimini. Herefter åbner landskabet sig op, der kommer et stort område med indvundet havbund og saltsøer.

Kort over Cervia - Milano Marittima

Klik på kortet herunder for at få et overblik over områdets, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.

Oprindelig charme

Cervia, der tidligere var kendt for dens saltudvinding, har bevaret sin oprindelige charme med den lille havn, kanalen, de gamle huse og små, hyggelige gader. Med tiden er byen blevet en eksklusiv lille perle, med lækre forretninger, spabade, grønne områder, golfbaner og elegante boulevarder, omkranset af pinjelunde.

Afslappet stemning

Milano Marritima er en moderne, om end lille by, få kilometer fra Cervia centrum. Også her finder du et stort udvalg af elegante forretninger, caféer og restauranter. Centrum udgøres af en bred boulevard med masser af indkøbsmuligheder. Stemningen er afslappet og eksklusiv, og omgivelserne indbyder til tilbagelænet velvære. Naturligvis må man i sommerperioden forvente mange turister, men trods dette, oplever man ikke den samme, hektiske atmosfære som man møder i andre badebyer langs kysten i Emilia – Romagna. Stranden her er sandstrand; bred og indbydende, og byder på caféer og restauranter.

Mange sportsklubber

Mange sportsentusiaster kommer til området, ikke mindst grundet det brede udvalg af sportsklubber. Der findes blandt andet et nyt, stort sportscentrum, grundlagt af den italienske fodboldlandsholdsstjerne Ciccio Graziani, golfklubben Adriatic Golf Club (27 huller), tenniscentrene Circolo Tennis Cervia og Centro Tennis Mare e Pineta samt rideklubben Centro Ippico Le Siepe.

For de cykelinteresserede

Om foråret (normalt sidste uge af marts) afholdes Sportur Bicycle Show; en uge dedikeret til cykelfolket, med arrangerede cykelruter, shows og andre aktiviteter.Ferieboliger i Cervia eller Milano Marittima

Selvom du sikkert vil bruge meget af dagen enten på stranden eller på spændende ture rundt i regionen, er ferieboligen naturligvis meget afgørende for en vellykket ferie. Derfor har vores lokalkendte rejsekonsultenter håndplukket de bedste hoteller, ferielejligheder og villaer i området. Dem kan du finde i søgemaskinen her på siden, hvor du hurtigt kan se hvilke indlogeringsmuligheder, er der i din ferieperiode.

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig Cervia eller Milano Marittima eller spørgsmål om de forskellige boligformer, er du naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi sidder klar med gode råd og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie for dig.

Lufthavne og lokal transport

Skal du holde ferie i Cervia eller Milano Marittima, ligger Rimini Lufthavn nærmest. I skrivende stund er det ikke muligt at flyve direkte hertil fra danske lufthavne. Inden for rækkevidde ligger dog blandt andet Bologna Lufthavn, som betjenes af flere flyselskaber, hvoraf flere har ruter til Danmark. 

Find direkte flyforbindelser til Italien

I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du selv nemt søge efter ruter og finde de bedste priser på de afgange, som passer bedst til din ferie. 

Fra togstationen i Cervia er der reglemæssige forbindelser til byer som Bologna, Ravenna og Rimini. Det er også nemt at til og fra området i bil takket være kystvejen og den nærliggende A14-motorvej, hvis du har en bil til rådighed. 

Bestil din rejse til Emilia-Romagna som en samlet pakke 

Hos Escapeaway Rejser har du mulighed for blot at bestille en feriebolig eller bestille en samlet pakkerejse til Cervia eller et af de mange andre rejsemål i Emilia-Romagna med både fly, ophold og evt. en lejebil. Fordelene ved en pakkerejse er, at du så dækkes af Rejsegarantifonden, pakkerejseloven og den udviddet ansvarsforsikring som Escapeaway Rejser har tegnet hos Gouda Rejseforsikring. Du bestemmer naturligvis stadig selv, hvor mange dage du vil rejse, og du kan flyve fra de fleste lufthavne i Danmark.

Bestil din rejse til Emilia-Romagna som en samlet pakke, nemt, hurtigt og billigt. 

Udflugter

De kulturelt og historisk interssante byer i området som Ravenna og Ferrara er oplagte udflugtsmål og en chance for at få lidt afveksling fra strandlivet. Ligeledes venter der flotte naturoplevelser i Delta del Po Nationalparken, som ligger mod nord. Dette er Italiens største vådområde, som især er kendt for sine mange fugle. 

Rejser du med børn, vil det næsten med sikkehed være et hit med et besøg i forlystelsesparken Mirabilandia, som ligger lidt uden for byen Ravenna. Ligeledes kan de små bruge lang tid på at gå på eventyr i temaparken "Italia in miniatura" lige udenfor Rimini.

Lokale links

Den officielle turisthjemmeside

Byens egen hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cervia - Milano Marittima