Rejser til Comacchio

Ferie i lille Venedig

Byen Comacchio ligger i regionen Emilia-Romagna og kaldes også for ”lille Venedig”. Navnet kommer af, at byen er fordelt på 13 forskellige småøer.

Mellem øerne findes der broer over de mange kanaler – nøjagtig som i Venedig. Vil du opleve "den ægte vare" er den berømte kanalby desuden et oplagt mål for en dagsudflugt fra Comacchio. Du bor heller ikke ret langt fra yderligere to smukke verdensarvsbyer: Ferrare og Ravenna.

Kort over Comacchio

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Strande og kultur

Lagunebyen er en af hovedbyerne i Nationalparken Delta del Po og byder på i alt 7 forskellige strande fordelt på den i alt 25 kilometer lange kyststrækning. Ud over disse mange strande er der også rig mulighed for at gå på kulturel opdagelse i byen. De mange gamle broer er i sig selv værd at opleve. Derudover findes der ikke mindre end 5 kirker i byen fra forskellige historiske perioder. Her finder du også masser af spisesteder fra gode restauranter til pizzeriaer samt flere forskellige typer af butikker.

Bådture

Tag også med på bådtur gennem kanalerne i Comacchio eller med motorbåd mellem de forskellige byer langs kysten. I det nærliggende vådområde Valli di Comacchio er der rig mulighed for at studere fugle, cykle eller sejle.Hotel, ferielejlighed eller villa?

Hos Escapeaway finder du et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer talrige håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Emilia-Romagna. 

Vil du gerne holde ferie i Comacchio, kan du i søgemaskinen ovenfor hurtigt få et overblik over  alle tilgængelig ferieboliger i byen. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Skal du for eksempel ferie med flere  generationer af familien eller en større gruppe venner, kan en villa være et godt alternativ til et almindeligt hotel. Ofte vil prisen være næsten den samme per person, og så har I masser af privatliv og skal ikke dele stedets faciliteter med andre gæster.

Har du spørgsmål om de forskellige boliger, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Vil du flyve til Italien, er der adskillige internationale lufthavne inden for rækkevidde af Comacchio. Nærmeste er Bologna lufthavn, men også lufthavnen ved Venedig er en oplagt mulighed. Disse lufthavne betjenes af en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Du kan altid finde aktuel information om ruter til Italiens lufthavne og priser på flybilletter i søgemaskinen her på Escapeaway. Det er en nem måde at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Der er busforbindelse til Comacchio fra blandt andet Ostellato og Ravenna, hvor de nærmeste togstationer ligger. Selvom det således muligt at komme hertil med en kombination af tog og bus fra de fleste lufthavne, vælger mange at leje en bil. For det første er det ofte betydelig hurtigere at komme til og fra lufthavnen med en lejebil. For det andet giver en bil dig også større frihed til at udforske regionens seværdigheder i dit helt eget tempo i løbet af ferien. 

Få flere gode råd og tips til en ferie med biludlejning i Italien

Udflugter

Udover naturen i Delta del Po Nationalparken og de gode strande, er der også mange muligheder for at opleve enestående italiensk kulturarv, når du holder ferie i Comacchio. Tag for eksempel en tur til Ferrara og nyd her middelalderbyens charmerende, smalle gader, gå en tur langs de velbevarede bymure og besøg Castello Estense. Tilsvarende har Ravenna meget at tilbyde den historie- og kunstinteresserede. Byen er blandt andet kendt for sine smukke mosaikker. 

Lidt længere væk ligger Venedig, som et oplagt mål for en dagsudflugt. Du bør afsætte god tid ikke bare på grund af afstanden fra Comacchio, men mest fordi der er så meget at se og opleve i den romantiske kanalby.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Comacchio