Rejser til Lido degli Estensi

Badeferie med natteliv

Et nyere feriested i den sydlige del af Po-deltaet tilhørende det mere kendte Lidi di Comacchio. Lido Estensi er kendt for sit mere livlige præg, og det er også her man finder nattelivet.

Lido degli Estensi er delt fra Porto Garibaldi af en kunstig kanal, der fører til en kæmpe indsø bag byerne.

Kort over Lido degli Estensi

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Livligt

I Lido degli Estensi finder man liv - også natteliv. For et mindre beløb kan man af små taxabåde blive bragt over kanalen til Porto Garibaldi. Strandene er særdeles gode og børnevenlige (du skal langt ud før det bliver dybt). De brede strande giver masser af plads til soldyrkere og legende børn. Strandene er offentlige, men vælger man at benytte de opsatte liggestole og parasoller, tilhørende de der på italiensk kaldes "bagno", skal man betale.

Noget for de små og de lidt større

Området er ganske charmerende og ikke ødelagt af høj bebyggelse. For de små er der børnepark, ligesom der er sportscenter med svømmebassin og tennisbaner, vandland, mini-tivoli og for de unge er der flere diskoteker med gratis busservice.Hotel, ferielejlighed eller villa?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Emilia-Romagna. 

I søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Lido degli Estensi. Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger, kan du med fordel bruge filterfunktionen i søgemaskinen. 
 
Skal du for eksempel afsted med flere  generationer af familien eller en større flok venner? Så kan vi varmt anbefale leje af en hel villa i Italien. Her er der masser af privatliv og I skal ikke dele faciliteterne med andre gæster.

Har du spørgsmål om de forskellige boliger i området, eller vil du gerne have hjælp til at vælge rigtigt, er du velkommen til at ringe til os. Vores rejsekonsulenter sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Du skal regne med at køre omkring 1800 km, hvis du vil tage bilen fra Danmark til Lido degli Estensi. Foretrækker du at flyve, ligger Rimini lufthavn få kilometer væk, men dette er dog en forholdsvis lille lufthavn. Inden for rækkevidde er dog blandt andre også lufthavnene ved Bologna og Venedig. Der er derfor normalt gode muligheder for at finde en flyforbindelse fra Danmark med et af de mange flyselskaber som i skrivende stund inkluderer Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian.

Huske at du altid kan tjekke det aktuelle udvalget af ruter til de forskellige italienske lufthavne i søgemaskinen her på Escapeaway. Det er den nemmeste måde at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Der er busforbindelse til Lido degli Estensi fra blandt andet Ferrara og Ravenna. Dertil kommer, at det takket være et vidtforgrenet vejnet er nemt at komme til og fra byen i bil. Vil du gerne kunne komme nemt omkring i løbet af ferien, kan det da også være en fordel at leje en bil.

Restauranter og shopping

Udvalget af spisesteder er ganske stort i Lido degli Estensi og de nærliggende feriebyer. Der er naturligvis en del fastfood-steder, men dog også talrige gode restauranter, hvor du har chancen for at nyde mere traditionelle retter fra regionen.

Rammes du af shopping-trang, findes der mange små boutiques i byen og adskillige minimarkeder, hvor du kan få det meste til de daglige behov.

Udflugter

En populært feriested som Lido degli Estensi er naturligvis meget turistpræget, men der er samtidig mange interessante udflugtsmål inden for kort afstand, hvor du kan opleve Italiens rige kultur og historie.

En udflugt til Ravenna kan for eksempel varmt anbefales, hvis du holder af slentre rundt blandt gamle bygningsværker i charmerende smalle gader eller at sidde på en hyggelige cafe ved et lille torv og betragte bylivet. Er det tilfældet, så er Ferrara med dens mange kirker, museer, betydningsfulde villaer og paladser ligeledes et oplagt mål for en dagsudflugt. I begge byer har du naturligvis også rig lejlighed til at fordybe dig i regiones gode mad og vine.

Sidst men ikke mindst bor du ikke langt fra et af Europas største vådområde og naturreservater, Nationalparken Delta del Po, som blandt andet kan udforskes med en lejet kajak eller kano.

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et bredt udvalg af spændende udflugter i Emilia-Romagna.

Lokale Links

Du finder hjemmesiden for regionens turistkontor her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lido degli Estensi

Hvad siger gæsterne i Lido degli Estensi?

6,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser