Rejser til Lido di Savio

Badeferie for de aktive

Badebyen Lido di Savio ligger ved Adriaterhavets brede sandstrande og tilbyder et væld af valgmuligheder for den aktive besøgende.

Her er dog også mulighed for at slappe helt af og nyde stemningen fra en fortovsrestaurant. Lido di Savio er således indbegrebet af en badeby med den 2 km lange, brede sandstrand som en af de vigtigste grunde til at vælge at holde ferien her. På stranden er der mange forskellige strandetablissementer, vandrutchebaner og restauranter. Der er også områder med offentlig strand, hvor man bare kan slå sig ned med sit eget badehåndklæde.

Kort over Lido di Savio

Klik på kortet nedenfor for et overblik over byen og resten af området, samt hvilke ferieboliger vi tilbyder her.

Til lands og til vands

Lido di Savio tilbyder desuden en oplagt mulighed for at dyrke eller lære et bredt udvalg af vandsport nærmere at kende: Der undervises i alt fra windsurfing til klassisk sejlsport og Lido di Savio er kendt for at være en sommerdestination for de aktive, der også kan cykle, løbe eller træne i et af de mange træningscentre af høj standard, som findes rundt om i byen.

Til afslapning og shopping

Lido di Savio er også et godt valg for den, der - ud over alle aktivitetsmulighederne - søger en god sammenhæng mellem pris og kvalitet og som lægger vægt på at holde ferie på en velfungerende destination. For børnefamilierne er der ud over leg og afslapning på stranden mulighed for at besøge et af Italiens største vandlande "Mirabilandia", som ligger tæt på. Der er også utallige muligheder for at hygge sig på de mange caféer og restauranter eller for shopping i den livlige bymidte.

Til fest og farver

Ønsker man et kulturelt indslag i ferien eller bare mere shopping, kan det anbefales at bruge en dag i Ravenna, som byder på ikke mindre end 8 monumenter optaget på UNESCO's liste over bevaringsværdige steder og et væld af gode butikker og restauranter. Har man lyst til fest og farver er der mange barer og pubber i byen, og der kan festes under nattehimlen på et af de stranddiscoteker som traditionelt etableres her hver sommer.

Døgnet rundt

Lido di Savio er et godt valg for dem, der gerne vil have noget ud af ferien. Her kan man være i fuld aktivitet hele dagen og det meste af natten med.Find den bedste feriebolig i Lido di Savio

I en badeby som Lido di Savio er udvalget af hoteller og ferielejligheder ikke overraskende ganske stort. De ferieboliger, som du finder i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser, er alle nøje udvalgt af vores lokalkendte rejsekonsulenter. Det betyder, at du blot kan vælge den bolig, som passer bedst til dine ønsker i sikker forvisning om, at den lever op til vores kriterier for blandt andet beliggenhed og service.

Har du en klar ide om, hvilken type feriebolig i Lido di Savio du søger? Så kan du eventuelt bruge de udvidede søgemuligheder til at specificere ønsker til for eksempel pool, havudsigt osv.

Har du brug for hjælp til at finde den bedste bolig eller ubesvarede spørgsmål om området? Så giv os et ring eller skriv. Vi sidder klar med flere gode råd og tips til din ferie.

Lufthavne og lokal transport

Nærmeste lufthavn ligger ved Rimini, men denne har dog pt. ikke direkte ruter til Danmark. Du kan i stedet vælge at flyve til Bologna Lufthavn, som betjenes af blandt andet easyJet, Ryanair og SAS. Skal du holde ferie i Lido di Savio, er der derfor normalt gode muligheder for at finde en flyforbindelse, som passer. 

Det kan du nemt gøre i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser, hvor du også kan sammenligne priser på flybilletter fra de forskellige selskaber, som flyver til Italien. Vælger du at bestille fly og feriebolig som én samlet pakke hos Escapeaway, er du dækket af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden – det er ferie med ekstra tryghed.

Nærmeste togstation ligger i Cervia. Herfra er der forbindelse til Rimini, Ravenna, Bologna og Milano. Det sidste stykke fra togstationen til Lido di Savio må du tage bus eller taxi. Det er naturligvis også en mulighed at leje en bil. I så fald er det mest praktiske som regel at bestille billeje i Bologna Lufthavn allerede hjemmefra. En lejebil kan være en mulighed for at tage på mere spontane udflugter, hvor man ikke behøver at holde øje med køreplaner, men kan følge sit eget tempo.  

Guidede udflugter i Emilia-Romagna

Ønsker du at udforske regionens seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide?Vores samarbejdspartnere i Italien tilbyder et væld af spændende, guidede udflugter i Emilia-Romagna, som du kan booke online allerede hjemmefra.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lido di Savio