Rejser til Ostellato

Ferie med unik natur og kultur

Ostellato er en lille fredelig by uden turister, som ligger midtvejs mellem kanalbyen Comacchio (ca. 20 km) og den historiske UNESCO-by Ferrara (ca. 30 km).

Området er gammel havbund, som er blevet inddæmmet, så man befinder sig rent faktisk under havets overflade i Nationalparken Delta del Po. 

Byen hvis oprindelige kan spores helt tilbage til romertiden, er ligger nær unikke vådområder af stor økologisk værdi, der anses for at være et af de vigtigste ornitologiske område i Italien. Her er gode muligheder for lystfiskeri i visse dele af parkområdet og andet friluftsliv. Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan du vælge mellem mere end 1.700 ferieboliger i Italien - vi har blandt andet været i Emilia-Romagna for at håndplukke hoteller, villaer og ferielejligheder til din ferie.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over de aktuelt tilgængelig ferieboliger i og omkring Ostellato. 

Har du spørgsmål om boligerne, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du seslvføgelig velkommen til at ringe til os for personlig vejledning.

Transport

Vil du ikke køre hele vejen til Italien, er der heldigvis gode muligheder for at flyve fra Danmark til denne del af landet. Skal du bo i Ostellato, er Bologna lufthavn nærmest, men inden for rækkevidde er også blandt andet lufthavnene ved Venedig og Treviso. Samlet set byder disse  lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, Vueling og SAS med ruter til resten af Europa - heriblandt Danmark. 

Flyselskaberne ændrer med jævne mellemrum på deres ruter og  afgange. Derfor bør du altid søge på aktuelle informationer om ruter i søgemaskinen lige her på Escapeaway. Her kan du samtidigt sammenligne aktuelle priser fra alle flyselskaberne, der flyver til Italien, så du er sikker på at finde den bedste pris på din flyrejse.

Ostellato har både tog- og busforbindelser. Stationen ligger i udkanten af byen. Der kører regelmæssigt tog til Ferrara. Der er også forbindelse til Ravenna, Bologna, Venedig og Firenze med tog eller bus, men ofte vil du dog skulle skifte en eller flere gange undervejs.

Der er også fine vejforbindelser til byen, og mange flyrejsende vælger da også at leje en bil i lufthavnen. En lejebil gør det ikke blot let at komme det sidste stykke frem til ferieboligen, men også at komme rundt på udflugter til regionens mange seværdigheder i løbet af ferien. 

Restauranter og shopping

Landsbyen har enkelte spisesteder som fx La Luna nel Pozzo (pizzeria/restaurant), Meccalan (pizzeria) og en bar. Ligeledes er der i byen og inden for kort radius adskillige supermarkeder. 

Madmarkeder i området er ofte også en chance for både at finde gode råvarer og møde de lokale i deres hverdagsgøremål.

Udflugter

Beliggenheden er ideel for at udforske deltaet omkring Po-floden og lagunerne (med blandt andet Venedig). Regionen er også kendt for sine stærke kulinariske traditioner, der er præget af nærheden til havet med masser af fisk og ål-opdrættet i Comacchio.

Det flade landskab og Delta del Po Nationalparken indbyder til cykelture, ligesom der for eksempel også er mulighed for at tage på rideture i smuk natur.

Du bor ikke langt fra kysten og Comacchio, der er kendt som "lille Venedig. De kulturhistorisk meget interessante byer Ferrara og Ravenna, som er optaget på UNESCO's verdensarvsliste, ligger også blot henholdsvis 30 og 60 km væk med masser af spændende seværdigheder, restauranter og butikker. Til dagslange udflugter er både Venedig og Firenze inden for din rækkevidde.

Lokale links

Turisthjemmeside for Po-floden: www.visitporiver.net

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Ostellato

Hvad siger gæsterne i Ostellato?

7,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser