Rejser til Portico di Romagna

Find den indre ro

Landsbyen Portico di Romagna er et lille lokalsamfund med 400 indbyggere, som ligger på et grønt bakkedrag mellem Forlì i Emilia-Romagna og Firenze i Toscana.

I Portico di Romagna holder man sammen og passer på hinanden. Her hersker en skøn fornemmelse af tryghed og bekymringsløs livsglæde. Sagnet siger, at Dante Alighieri mødte Beatrice Portinari i denne by.

Kort over Portico di Romagna

Du kan klikke på kortet og få et overblik over byen. Her kan du blandt andet se placeringen af de ferieboliger og de mange hoteller, vi tilbyder i området.

Ophøjet ro

Byens ophøjede ro og venligtsindede udtryk hænger uløseligt sammen med byens plejehjem og de mange ældre beboere i gadebilledet. Rundt omkring i byen møder man desuden mange potter og krukker med alverdens glade blomster til at lyse op overalt. Prøv også at tage op i byens udsigtstårn for at få en flot panoramisk udsigt og et godt indtryk af størrelsesforholdene. Af mere praktisk orientering finder man her både hæveautomat, sprogskole, benzintank, kiosk, købmand, bager, slagter og bar.

Nationalparken Casentinodalen

Byen ligger i udkanten (ca. 5 km) af den vidtstrakte naturpark med det lange navn, som næsten tager pusten fra én: Parco Nazionale delle Foreste Casentinesi Monte Falterona Campigna. Her er der i efteråret god mulighed for svampe- og trøffeljagt, og ellers gode chancer for at opleve vilde orkidéer og se spor efter ulve, hjorte og vildsvin.

Montone-floden

Ca. 500 m fra byen finder man de skønneste naturlige bassiner med vandfald og gode bademuligheder i Montone-floden for turister, byens børn og andre vandglade sjæle. Montone-floden løber langs med Portico di Romagna og under middelalderbroen Ponte della Maestà fra 1200-tallet. Der afgår også en vandrerute fra byen, så man nemt kan komme ud og nyde naturen og samle appetit.

Byfester

Anden weekend i oktober afholdes årets vigtigste byfest Sagra dei frutti del sottobosco e dell'artigianato artistico. Her vil man finde et livligt marked med boder med egnsprodukter og festlige indslag. Derudover er der mange initiativer i sommerperioden med udendørsteater, udflugter og små madmesser.Feriebolig eller hotel i Portico di Romagna

I vores udvalg på hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien, finder du alt fra hyggelige Bed and Breakfast og byhoteller til stemningsfulde villaer og vingårde i Emilia-Romagna. Vi kan derfor næsten med garanti sige, at du hos os kan finde indlogering i denne smukke region, som fuldt ud lever op til dine ferieønsker.

Vil du gerne holde ferie i Portico di Romagna, behøver du blot at angive de ønskede datoer i søgemaskinen øverst på siden for at få en liste med alle ledige ferieboliger. Her kan du derefter klikke på de forskellige boliger og læse en uddybende beskrivelse af faciliteter, beliggenhed osv. 

Som du kan læse ovenfor er en ferie i denne landsby en chance for at få en ferie med masser af oplevelser i det "ægte" Italien. Det er netop denne type ferieboliger, vi har stor erfaring i at finde. Skulle der mod forventning ikke være en passende bolig ledig i Portico di Romagna, kan vi derfor næsten med garanti hjælpe dig med at finde noget tilsvarende i nærheden. 

Få overblikket - se alle hoteller i regionen Emilia-Romagna 

Lufthavne og transport

Både Firenze lufthavn og Bologna Lufthavn ligger inden for rækkevidde af Portico di Romagna. Begge disse lufthavne har som regel direkte flyforbindelser til Danmark.  Du kan selv finde en passende rute ved at bruge søgemaskinen her på siden.

Ligesom det ofte er tilfældet, når man gerne vil bo lidt landligt i Italien, er forbindelserne med offentlig transport til Portico di Romagna begrænsede. Du kan tage et tog til en af de nærliggende byer, men må så det sidste stykke med taxi. Det nemmeste og mest komfortable er derfor som regel at have en bil tilrådighed. Fyver du til Italien, er det nemt at bestille en lejebil hjemmefra, som så vil stå klar til dig i lufthavnen ved ankomst. En bil giver desuden flere muligheder for at udforske områdets seværdigheder og attraktioner i løbet af ferien.

Rejse med fly til  Portico di Romagna

Du kan bestille en pakkerejse med fly hos Escapeaway Rejser. Når du bestiller din ferie som en samlet pakke med fly, ophold og evt. billeje eller transfer, vil du naturligvis være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Derudover har vi tegnet udvidet ansvarsforsikring og er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Find din rejse til Emilia-Romagna hos Escapeaway Rejser

Udflugter

Udover oplevelserne i det helt nære område og naturparken, findes der også talrig kulturelt interessante udflugtsmål inden for kort køreafstand. Besøg for eksempel Faenza, som har godt 55.000 indbyggere og et rigt kulturliv og flotte bygningsværker. Her finder du også et bredt udvalg af spisesteder og butikker. 

Berømte byer som Firenze og Ravenna er ligeledes oplagte mål for dagsudflugter med et væld af spændende seværdigheder.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Portico di Romagna