Rejser til Riccione

Riccione er én af de mest populære badebyer i Norditalien og lokker med sine gode strande, sin lange strandboulevard og sine mange gode restauranter, barer og butikker, der gør den til et ideelt rejsemål for en badeferie. Book din rejse til Riccione med Escapeaway i dag!

Riccione ligger mellem to andre kendte badebyer ved den Adriatiske Kyst (Riviera Romganola), Cattolica og Rimini, i den skønne region Emilia-Romagna i det nordøstlige Italien

Byen adskiller sig dog fra de to andre badebyer ved at fremstå mere eksklusiv og velholdt og at have bevaret en mere lav bebyggelse, især i byens øvre del, hvor findes der en del ældre villaer, haver og grønne områder. Riccione er også en forholdsvis ny badeby, der først blev kendt i 1950"erne og 60´erne, da berømtheder som fodboldspilleren Pelé, den italienske sangerinde Anna Maria Mazzini og den italienske instruktør Vittorio De Sica holdt ferie i byen. I dag er Riccione stadig lige populær blandt udlændinge og italiniere, men i sommerhalvåret er byen hovedsageligt beboet af italienske turister.

Med sin gode mellemstore størrelse - byen har omkring 35.000 indbyggere - er der masser af gode restauranter, barer, cafeer og butikker i Riccione, hvilket gør den til et ideelt udgangspunkt for en badeferie ved Riviera Romagnola. Herfra har du også gode udflugtsmuligheder, f.eks. til regionshovedstaden Bologna, der kun ligger omkring en halvanden times kørsel væk, historisk unikke Ravenna, der kun ligger en times kørsel væk, eller til den skønne renæssanceby Firenze i naboregionen Toscana, der kan nås på omkring 2 timer og 40 minutter i en lejebil.

Oplevelser og seværdigheder

Den helt store attraktion i Riccione er byens strande, den lange og dejlige strandboulevard og hele den fantastiske kyst ved Riviera Romagnola, der ligger på begge sider af byen. Det er småt med store historiske og kulturelle seværdigheder i selve byen, men der er dog nogle interessante historiske bygninger, såsom Castello degli Agolanti, og et par gode lokale museer, såsom Museo del Territorio og Galleria d'Arte Moderna e Contemporanea Villa Franceschi.

Hvis du er afsted med hele familien, kan du se frem til at kunne tilbringe en hele dage i byens mange forlystelsesparker, der næsten alle har fokus på forskellige vand-aktiviteter, f.eks. badelandet Aquafan, der byder på enorme svømmebassiner, vandrutschebaner og et væld af aktiviteter for store og små; Oltremare, der byder på spændende delfinshow, hvis man synes om den slags; samt Perle d'Acqua Park og Beach Village.

Udflugtsmuligheder

Med sin centrale beliggenhed på Riviera Romagnola er der masser af gode muligheder for dagsudflugter fra Riccione, når du trænger til lidt variation i ferien. Du kan f.eks. tage på en udflugt til nærliggende Rimini, hvor du finder et hyggeligt historisk centrum, der byder på interessante gamle bygninger og monumenter, hvoraf nogle går helt tilbage til romertiden, og en dejlig torvehal. 

Det er også oplagt at tage på en dagsudflugt til regionshovedstaden Bologna eller historiske Ravenna, der begge ligger inden for en overskuelig køre-afstand.

Bestil din rejse til Riccione online

Hos Escapeaway kan du rejse nøjagtig som det passer dig bedst, vil du selv arrangere transporten til Italien, kan du blot nøjes med at booke dit hotel online igennem os. Ønsker du fuld tryghed så bestil online en pakkerejse til Riccione inkl. fly, hotelophold og transfer t/r til dit hotel. Du kan også vælge at bestille en lejebil til din rejse som står klar i lufthavnen ved ankomsten til Italien.

Velkommen til Emilia Romagna regionen med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Riccione hvor du bor på nøje udvalgte hoteller i din ferie.

>> Læs også om rejser til Rimini
>> Læs om badeferie i Italien her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Riccione