Naturpark Oltremare

I Riccione ligger denne imponerende seværdighed, der består af en park på hele 111.000 m² med indtil flere forskellige naturoplevelser.

For hele familien

Det årlige besøgsantal ligger på 1.000.000 - så attraktionen er ret populær og dette ikke uden grund. Her er havskildpadder og masser af delfiner og andre dyr der lever i vandet. De bor i store bassiner som man blandt andet kan udforske nede fra, for rigtigt at kunne opleve dyrenes færden i vandet. Her er også forskellige fuglearter som pelikaner, ugler og ja, endda opvisninger med falkeflyvning. Her er noget for hele familien der ønsker at opleve dyr på nært hold, som man ikke lige umiddelbart møder i den danske, norsk eller svenske natur – lige bortset fra falkene og uglerne naturligvis.

Unikke filmoptagelser

I billetprisen er også inkluderet adgang til parkens store biograf, hvor man kan se én af de forskellige film der vises i biografens sale. Filmene har fokus på havet og livet heri og byder på unikke filmoptagelser og oplevelser for tilskuerne. Filmene er desværre hverken på dansk, svensk eller norsk, men billederne taler for sig selv. Centret er åbent fra april til midt september.

Brug gerne en dag på det

Et besøg i centret kan sagtens gøres til en dagsudflugt, da her er meget at se. Her er også et par restauranter og caféer, så man kan sagtens få stillet tørsten og sulten, hvis man ikke har egen madpakke med, som ellers kan nydes på det store picnic område inde i parken.

Information

Mere information findes på Oltremare’s egen hjemmeside (på engelsk og italiensk): www.oltremare.org