Hotel Villa Roncuzzi

Escapeaways kategori

Marie Strutzenblad
Udvalgt af
Marie Strutzenblad

Personlighed og avantgarde-design

På Hotel Villa Roncuzzi finder øjet hele tiden noget nyt at udforske. For eksempel bliver du aldrig træt af at nyde den skønne have med en drøm af en pool med loungeområde. Og regionens kulturbyer ligger inden for udflugtsafstand. Velkommen til!

Hotellet har en elegance uden sidestykke. Indvendig finder man både reception, loungeområde med baren Agavi og en vinkælder.

Hotel er i absolut høj klasse

Ved indgangen til hotellet træder man virkelig ind i en anden verden - både på godt og ondt: hotellet er i absolut høj klasse, mens omgivelserne uden for hotellets område og i lokalområdet ikke har særlig høj landskabsværdi (dog finder man frugtplantager). Men er man i bil (her er gratis parkering), ligger udflugtsmulighederne inden for få km: kulturbyerne Ravenna og Faenza, forlystelsesparken Mirabilandia, middelalderlandsbyen Brisighella, kanalbyen Comacchio og Adriaterhavskysten. Det kan også lade sig gøre at leje cykler.

Et miks af det moderne og det klassiske

Hotellet har en elegance uden sidestykke - indretningen består af en harmonisk blanding af det moderne og det klassiske. Den smukke historiske villa er fra 1800-tallet, mens hotellet først er åbnet i 2006. Efter at have nydt pergolaen med opstammede roser ankommer man til receptionen. Går man til højre, kommer man til et loungeområde med baren Agavi og en vinkælder, mens man til venstre møder den hyggelige morgenmadssal (med buffet) med de store vinduespartier ud mod swimmingpoolen. Hotellet arrangerer også halvpension med en lokal kok, som laver alt fra bunden. Dette aftaler man direkte på stedet fra dag til dag, men kræver min. 5 personer. Der arrangeres også madlavningskurser. Hotellet har ingen elevator.

Dobbeltværelse Deluxe - Samtlige 12 værelser har deres eget personlige særpræg med fx matchende farver og håndlavede sengetæpper. Værelserne har fladskærm med sat-tv, wi-fi, aircondition, minibar, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Deluxe-værelserne ligger enten på 1. sal eller i stueplan, og flere har enten veranda eller terrasse. I disse værelser er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Junior Suite - Samtlige 5 værelser har deres eget personlige særpræg med fx matchende farver og håndlavede sengetæpper. Værelserne, som er større end Deluxe-værelserne, har fladskærm med sat-tv (større end i Deluxe), wi-fi, aircondition, minibar, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I disse værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.

Suite - Samtlige 5 værelser har deres eget personlige særpræg med fx matchende farver og håndlavede sengetæpper. Værelserne, som er hotellets største og pæneste, har fladskærm med sat-tv (større end i Deluxe), wi-fi, motionscykel, aircondition, minibar, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. I disse værelser er der mulighed for op til to ekstra opredninger.Derfor skal du vælge Hotel Villa Roncuzzi

 • Nærmeste lufthavn: 78 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant

Hotel Villa Roncuzzi er ikke tilgængelig i øjeblikket

Hotel Villa Roncuzzi er ikke en del af programmet hos Escapeaway i øjeblikket.

Kort og afstande

 • Bologna Lufthavn: ca. 78 km (1h 0m)
 • Firenze Lufthavn: ca. 171 km (2h 0m)
 • Verona Lufthavn: ca. 211 km (2h 10m)
 • Venedig Lufthavn: ca. 226 km (2h 20m)
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Hotel Villa Roncuzzi. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via Della Libertà 6-10
48026 Russi

Koordinater

Latitude: 44.3624
Longitude: 12.0722

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Toscana, Firenze
9,3
Fabelagtigt
996 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 32 km
 • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Emilia-Romagna, Ostellato
8,6
Meget godt
201 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 74 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Emilia-Romagna, Santarcangelo di Romagna
8,9
Meget godt
360 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 111 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi