Rejser til Santarcangelo di Romagna

Overset middelalderby nær Adriaterhavkysten

Santarcangelo di Romagna er en by med ca. 21.000 indbyggere i provinsen Rimini i regionen Emilia-Romagna, blot 10 kilometer fra havet.

Byen ligger mellem de to floder Uso og Marecchia og byens midte er Piazza Ganganelli. Byen er mere eller mindre delt i to, en middelalderdel og en del fra det 17. århundrede. Middelalderbydelen ligger højt i byen på det lille bjerg Giove, der også gemmer på mere end 100 tufstens grotter. Det er en smuk by med et levende historisk centrum med meget velholdte huse og paladser.  

Kort over Santarcangelo di Romagna

Klikker du på kortet herunder, får du et overblik over byen og områdets geografi, samt tilgængelige ferieboliger her.Håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer

Blandt vores udvalg på hundredvis af håndplukkede ferieboliger i Italien, finder du både små, Bed and Breakfast og byhoteller, der er perfekte til en romantisk ferie og stemningsfulde villaer og veludstyrede ferielejligheder med god plads til familieferier i Emilia-Romagna. Vi tør derfor godt sige, at du altid kan finde en feriebolig hos os, som kan danne den perfekte base for en ferie i denne smukke del af Italien. 

Bruger du søgemaskinen ovenfor, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Santarcangelo di Romagna inden for den ønsket periode. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig eller spørgsmål om de forskellige boligformer, må du endelig bare kontakte os på telefon, mail eller chat. Vi sidder klar med gode råd og hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige ferie for dig.

Lufthavne og lokal transport

Bologna Lufthavn ligger nærmeste, når du skal på ferie i Santarcangelo di Romagna. Der er dog i skrivende stund ikke direkte forbindelser hertil fra danske lufthavne. Inden for fornuftig køreafstand er dog også blandt andet Bologna Lufthavn og Ancona, så normalt bør det være muligt at finde en flyforbindelse hertil fra Danmark, som passer med din ferie. 

Brug søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser til at finde ruter og bestille flybilletter til samtlige lufthavne i Italien. 

Byen ligger på jernbanelinjen mellem Rimini og Bologna. Er du i bil, giver den nærliggende A14 motorvej hurtig adgang til resten af regionen. Trods de gode togforbindelser er det da som regel også en fordel at have en bil til rådighed i ferien. Den giver dig flere udflugtsmuligheder og mere frihed til at følge pludselige indskydelser uden at skulle tjekke køreplaner først. Normalt er det mest praktiske at bestille billeje hjemmefra med afhentning i lufthavnen.

Pakkerejser til Emilia-Romagna med fly, ophold og evt. billeje

Skal det være nemt og trygt at bestille din ferie i Italien, anbefaler vi, at du bestiller en pakkerejse med Escapeaway Rejser til Santarcangelo di Romagna eller et af de mange andre rejsemål i Emilia-Romagna i vores program. Du kan rejse fra de fleste lufthavne i Danmark, og når du bestiller din rejse som en samlet pakke, er du automatisk dække af Rejsegarantifonden og desuden vores udviddet ansvarsforsikring. Indtast blot hvor og hvornår du ønsker at rejse i søgemaskinen og få et overblik med alle flyrejser og flyselskaber, der flyver til denne del af Italien.

Rejse til Emilia-Romagna, klik her for mere information om pakkerejser

Restauranter og indkøb

Du kan nyde godt af et stort udvalg af spisesteder i Santarcangelo di Romagna med alt fra fine restauranter til simple pizzariaer. Tilsvarende er her et levende forretningsliv og gode indkøbsmuligheder, hvis du bor i ferielejlighed med eget køkken.

Festivalen

Hvert eneste år i juli måned afholdes der en stor festival, der fuldstændig forvandler byen i farver og spas. Her ser man skuespil og diverse forestillinger i byens gader og på de mange pladser. Santarcangelo festivalen startede allerede i år 1971 og er en international festival, der har til formål at promovere teater og dans.

Egnsmuseum

Værd at besøge i byen er kirken La Colleggiata fra det 18. århundrede, der fremstår gejstligt inden for byens mure. Overfor finder man Torre dell´Orologio, byens klokketårn fra det 19. århundrede, der også er byens vartegn. Det er desuden muligt at besøge nogle enkelte af de mange katakomber og grotter, som er spredt ud under byen som Grotta Pubblica på Via Ruggeri, Grotta Teodorani på Piazza Balacchi og Grotta Stacchini på Piazzetta delle Monache. Er man til folklore kan man besøge Il Museo degli Usi e Costumi della Gente di Romagna, der er en slags egnsmuseum.

Udflugter

Der er rig mulighed for at bruge ferien på at udforske charmerende middelalderbyer, når du holder ferie med base i Santarcangelo di Romagna. Inden for relativ kort afstand ligger for eksempel den arkitektonisk unikke by Urbino, som bør stå højt på din liste over udflugtsmål, hvis du ønsker at opleve stemningen af det gamle Italien. 

Udover de kulturhistoriske seværdigheder er regionen også kendt for at have Europas længste strand, og de smukke landskaber i Appenninerne byder på masser af muligheder for at tage på flotte vandreture. 

Lokale links

Turisthjemmeside for byen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Santarcangelo di Romagna

Hvad siger gæsterne i Santarcangelo di Romagna?

7,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser