Ferieboliger i Italien

Med en feriebolig i Italien får du den perfekte ramme om en uforglemmelig ferie i støvlelandet uanset om du drømmer om afslapning på lange sandstrande, sightseeing i spændende middelalderbyer, vandreture i storslåede bjerge eller cykling blandt bølgende vinmarker. Hos Escapeaway kan du finde håndplukkede ferieboliger i alle dele af Italien - både helt inde i hjertet af byerne og i uforstyrrede landlige omgivelser.

Udvalget af ferieboliger i Italien er bredt med alt fra små, charmerende byhoteller til stemningsfulde villaer med egen pool, så du kan altid finde et sted, der passer til dine ønsker og dit budget. Med den rigtige base får du det bedste udgangspunkt for at få en vellykket ferie i Italien, hvad enten du rejser hertil som børnefamilie, med din udkårne eller er på eventyr på egen hånd. Når du har bestemt dig for et rejsemål, tager det kun få øjeblikke at få et overblik over de bedste ferieboliger i området. Udvalget inkluderer alt fra ferielejligheder og hoteller til selvstændige villaer, feriehuse og feriecentre.

>> Læs mere om ferieboliger

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Norditalien, Veneto, Adriaterhavet
8,8
Meget godt
455 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
9,9
Fabelagtigt
142 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 68 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Sant' Agnello
9,0
Fabelagtigt
1166 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 53 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Hvor skal jeg bo i Italien?

Italien er syv gange større end Danmark, og af den grund er det måske egentlig ikke så overraskende, at du her kan opleve landskabelig variation i en helt anden skala med alt fra snedækkede bjergtoppe og iskolde gletsjersøer i Alperne til det lune, turkisblå hav og vulkanlandskaberne på Sicilien. Det italienske køkken er noget for sig (hvem sagde pizza, pasta og gelato?) og alle regioner har deres egne opskrifter på italienske specialiteter.

Ligesom geografien ændrer sig ned gennem landet, vil du kunne opleve markante kulturelle forskelle fra region til region. Det var da også først i 1861, at staterne på den italienske halvø blev forenet til det, vi i dag kender som den samlede nation Italien. Tager du for eksempel på en rundrejse, hvor du bor i en række forskellige ferieboliger i Italien, vil du derfor stadig kunne opleve tydelige forskelle i traditioner og skikke fra egn til egn og i de historiske byer, hvoraf nogle tidligere har eksisteret som rene bystater.

Der kan dog naturligvis også være fordele ved bo i samme sted hele ferien. Så har du en base, hvorfra du kan udforske områdets seværdigheder uden hastværk. Med mere tid på samme sted har du større chance for at finde de små perler, der stadig gemmer sig masser af rundt om i landet. Det kan være alt fra en hyggelig, afsides restaurant med lækre egnsretter på menuen til en idyllisk, skjult badevig, hvor du kan nyde en uforstyrret stund ved det krystalklare hav. 

Hos Escapeaway kan du finde både hoteller, ferielejligheder og feriehuse i alle italienske regioner. Udvalget er naturligvis typisk størst på de populære rejsemål som for eksempel Toscana, Gardasøen, Sardinien, Sicilien og Piemonte. Både her og på mere ukendte rejsemål vil du få rig mulighed for at opleve alt det, der har gjort Italien til et af verdens førende rejsemål, som fx. de smukke sandstrande, historiske bygninger og små byer med spektakulær udsigt. Alle vores ferieboliger i Italien er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, pris og ikke mindst gæsternes tilbagemeldinger.

Når et rejsemål har så meget forskelligt at byde på som Italien, kan det selv for os, der har mange års erfaring med rejser i landet, være svært at skulle anbefale én region frem for en anden, eller for den sags skyld den bedste type bolig. Det er ingen overdrivelse at sige, at du kan rejse til Italien år efter år og stadig opleve noget nyt hver gang. Har du ikke besøgt landet før, kan det derfor sikkert føles næsten overvældende, at skulle vælge blandt det store udvalg af ferieboliger og destinationer. 

Hvilken slags feriebolig skal jeg vælge?

Der er både fordele ved at bo inde i hjertet af byen og i mere landlige omgivelser. Bor du på et lille byhotel inde midt i en by, vil der naturligvis være mere liv og leben omkring dig, end hvis du bor i en villa ude på landet. Til gengæld får du så chancen for at opleve, at der falder ro over byen, når dagsturisterne sidst på dagen er draget videre.

En god måde at indsnævre søgefeltet lidt på, når du skal bestille, er at starte med at beslutte, hvilken type oplevelser, du prioriterer højest i ferien. Vægter du de gastronomiske oplevelser højt, er Piemonte for eksempel et oplagt valg. Det er for eksempel i denne region, som er beskyttet af Alperne på tre sider, at nogle af Italiens mest kendte rødvine som Barolo og Barberesco produceres. Mange madelskere rejser også hertil for at nyde eftertragtede hvide trøfler fra Alba. Skal du lokke børnene med på en kulinarisk rejse til denne nordlige region, er det måske værd også at nævne, at Nutella oprindeligt stammer fra Piemonte.

De kulinariske oplevelser vil i Italien udover restaurantbesøg og hotelmiddage naturligvis også inkludere besøg på spændende madmarkeder, der bugner af årstidens frugt og grønt samt frisk fisk, kød, ost og mange andre fristelser. Hvis du allerede ved, at du let falder for fristelsen til at købe ind af gode lokale råvarer, eller hvis du blot ønsker at kunne tilberede nogle af feriens måltider selv, er det oplagt at bestille en feriebolig i Italien med eget køkken. Det gælder uanset om du i øvrigt vil bruge ferien på at udforske spændende kultur i toscanske middelalderbyer eller er rejst til Sardinien eller Sicilien på strandferie, hvor du ønsker at kunne følge dit helt eget tempo.

>> Læs mere om vores hoteller her
>> Læs mere om villaer og feriehuse i Italien her
>> Læs mere om ferielejligheder i Italien her

Sådan booker du en feriebolig i Italien med Escapeaway

Hver boligform har sit eget særpræg og kan på hver deres måde opfylde dine ønsker til ferien. Du kan derfor næsten med garanti altid finde et sted, som lever op til dine behov og ønsker for ferien. For at gøre det endnu nemmere for dig, at giver vi dig også mulighed for samtidigt at søge efter den billigst flyrejse til din destination. Når du reserverer din ferie hos Escapeaway, kan du således vælge med det samme at booke en flybillet fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamburg.

Når du vælger feriebolig i Italien, er der flere ting, som du skal overveje. Først og fremmest skal du tænke på, hvilken slags ferie du gerne vil have. Skal det være en familieferie i Italien med plads til oplevelser i børnehøjde? Skal det være en romantisk partur med vægt på italienske vine og gastronomi? Eller skal det være en aktiv ferie med bjergvandring eller måske golf? Når du har fundet ud af, hvilken type ferie du ønsker, kan du bestemme dig for et område eller en region i Italien. Hos Escapeaway finder du et stort udvalg af ferieboliger i Italien til rejsemål som Toscana, Umbrien, Amalfikysten, Sardinien og Sicilien og du kan vælge kun at bestille ophold i ferieboligen eller en pakkerejse, hvor der foruden feriebolig indgår flyrejse og lejebil.

Du kan se forslag til ferieboliger i nedenstående oversigt eller læse mere om alle rejser til Italien hos Escapeaway.

Mere info om ferieboliger og ferielejligheder i Italien

>> Læs mere om ferieboliger på Sicilien
>> Læs mere om ferieboliger i Toscana
>> Læs mere om ferieboliger i Umbrien
>> Læs mere om ferieboliger på Sardinien
>> Læs mere om ferieboliger på Amalfikysten
>> Læs mere om ferieboliger i Sorrento

Skræddersyet tilbud på din ferie

Finder du ikke lige den feriebolig eller rejsemål, du søger, så laver vi meget gerne et skræddersyet tilbud på din ferie. Igennem vores samarbejdspartnere i Italien har vi mulighed for at finde alternative ferieboliger og rejsemål end dem du finder online her på Escapeaway. Det kunne f.eks. være ferieboliger på rejsemål i Campania, i Dolomitterne eller måske ved Comosøen. Du kan også læse om andre former for indkvartering i Italien, f.eks agriturismo, eller klik på nedenstående link og bestil et gratis skræddersyet tilbud på ferien til Italen.

Når mange rejser sammen

Hvis I er en stor familie med flere generation eller flere par, som rejser sammen, kan det være en god idé at leje en større feriebolig, hvor I alle kan bo under samme tag. Alternativt kan i også bestille flere ferieboliger dør om dør. Mange villaer har tre eller flere soveværelser, så I også har plads til lidt privatliv. Hvis I planlægger at være i ferieboligen meget af tiden, så kan det også være praktisk at have en swimmingpool eller en legeplads tæt på. Finder du ikke lige den feriebolig, der passer til jeres behov og ønsker, så laver vi gerne et uforpligtende og skræddersyet tilbud. Klik på nedenstående link og bestil et skræddersyet tilbud på jeres rejse til Italien

Ferieboliger i andre lande

Klik på nedenstående link og få et overblik nemt og hurtig på alle ferieboliger i programmet hos Escapeaway

>> Læs mere om alle ferieboliger hos Escapeaway

Sol og historie i Campania

Campania ligger en timers kørsel syd for Rom, så vejret er som regel dejligt om sommeren med hede dage og lune aftner. Millionbyen Napoli er måske mest kendt for sine pizzaer, men der er mange andre interessante ting i og omkring Napoli. Mens man i Napoli kan opleve Piazza Girolamini, Villa Communale og Teatro San Carlo samt en række interessante museer, kan man i den øvrige del af Campania opleve den slumrende vulkan Vesuv og den smukke kyst omkring Amalfi, samt besøge Pompeji og Herculaneum, der i år 79 blev begravet under et lag brændende aske.

Et frisk pust i Dolomitterne

Hvis ferieboligen skal ligge smukt og med adgang til rigelige mængder frisk luft, er der god grund til at vælge en feriebolig i Dolomitterne. Dolomitterne er et bjergområde i det nordlige Italien og er særlig populære blandt vandrere på grund af de fint markerede og velholdte vandreruter. Dolomitterne ligger i behagelig køreafstand til mange spændende turistmål i det nordlige Italien. Venedig er for eksempel kun halvanden times kørsel derfra.

Udforsk Comosøen

Den smukke og cirka 50 km lange Comosø ligger tæt på Milano i det nordlige Italien. Specielt i Menaggio er der mange ferieboliger, fordi byen er et godt udgangspunkt for udflugter med bil, bus eller båd til seværdigheder rundt om søen. Den historiske landsby Bellagio ligger ved søens sydlige ende og rummer også mange ferieboliger samt en turistinformation. Gæster fra hele europa flokkes til den smukke natur ved Comosøen for at opleve fordums storhed og et mildt og luftigt klima - også om sommeren.

Vil du hellere bo på hotel?

Vi har i ovenstående skrevet om ferieboliger, men i programmet hos Escapeaway finder du også mange rejser hvor du bor på håndplukkede hoteller på din ferie. Hvis du vil bo på hotel i din ferie hvor der altid er morgenmad inkl. i prisen så klik på nedenstående link og læs mere om vores hoteludvalg i Italien.

>> Se alle hoteller i Italien