Ferieformer

På opfordring af mange af vores trofaste gæster finder du nu en ny indgangsvinkel til Escapeaways ferieboliger, som ikke tager udgangspunkt i Italiens geografiske opdeling i regioner men i den type ferie, som du ønsker at holde.

Det er således mere overskueligt at guide sig rundt på vores on-line katalog og finde lige præcis det, som du forventer af Italien. Tager du for eksempel til Italien for at ligge på stranden, så vælg fanebladet sol og strand ovenfor. På denne måde slipper for at skulle blive præsenteret for feriehuse og hoteller, der ikke ligger ved søerne eller kysten. Tager du af sted sammen med din familie og er på udkig efter en bolig i en charmerende by, så kan du præcisere din søgning ved at klikke på fanebladet det autentiske Italien.

Nye rejsetemaer til din ferie

Hos Escapeaway vil vi gerne give dig den bedste rådgivning til din ferie i Italien og derfor har vi skrevet om flere af de mest populærer rejseformer og udvalgt nogle af vores favorit hoteller og ferielejligheder. 

Jeg håber at du finder inspiration til din næste ferie, og husk du er altid velkommen til at kontakte os for tips og gode råd om rejser til Italien.

Hoteller med udsigt

Er du blandt dem der sætter pris på en smuk udsigt i din ferie, er dette rejsetema værd at kigge nærmere på, for her har vi samlet hoteller og ferieboliger der alle har det tilfælles at de byder på udsigter enten til sø, havn eller smukke landskaber.

>> Læs mere om rejsetemaet hoteller med udsigt

Rejser for voksne - ferie uden børn

Hos Escapeaway elsker vi børn, men alle kan have behov for bare at nyde tosomheden uden børn, eller måske er du blandt de mange der slet ikke har børn at rejse med. Uanset årsagen har vi i dette rejsetema samlet en håndfuld hoteller og ferielejligheder der er specielt velegnet til dig som vil holde ferie uden børn, vi kalder det voksnferie...

>> Læs mere om rejsetemaet ferie kun for voksne - rejser uden børn

Luksusferie i Italien

Hvad er luksus? Det er der nok mange meninger om, men vi har i dette rejsetema forsøgt at give vores bud på en ferie med luksus og udvalgt en stribe hoteller og ferieboliger hvor du får det lille ekstra. Og hvem kan ikke trænge til at blive forkælet på sin velfotjente ferie. Er du fristet, så læs mere om de hoteller i vores program som vi giver prædikatet luksus:

>> Læs mere om rejsetemaet luksusferie i Italien

Familie ferie - rejser til Italien for både voksne og børn

Hos Escapeaway er vi specialister i familieferie og hvert år har vi glæden af at arrangere årets vigtigste ferie for mange danske familier. Du kan læse mere om hvilke typer af ferieboliger der er specielt velegnet for en ferie til hele familien, både børn og voksne ved at klikke på nedenstående link.

>> Information om familieferie i Italien

Bilrundrejser i Italien

Flere og flere vælger at opleve Italien på en rejser rundt i en eller flere regioner med bil. Hos Escapeaway hjælper vi naturligvis gerne med at samemsætte en rundrejse i bil således du oplever mest mulig og ikke kører unødvendige kilometer i bilen.

>> Læs mere om rundrejser med bil i Italien

Generationsrejser til Italien

I de senere år er det blevet en yderst populær rejseform at rejse flere generationer på ferie sammen og hos Escapeaway har vi efterhånden stor erfaring med at udvælge de ferieboliger og hoteller som danne de perfekte rammer om en ferie for flere generationer.

>> Få vores bud på en generationsrejse til Italien