Villaer med plads til over 20 personer Lej en stor villa i Italien

Book en stor villa med plads til over 20 personer under ét tag

Har du besluttet dig for at holde ferien sammen med familien, personalet eller vennerne, så book en af vores fremragende kæmpevillaer i Italien, hvor indkvartering og omgivelser er i særklasse.

Har du besluttet dig med familien eller vennerne for at holde ferien sammen, så kan det godt være svært at finde et hus til 18 deltagere eller flere. Her præsenterer vi en forkortet liste over mulighederne.

I de mest turistprægede områder (f. eks. Gardasøen, Ligurien, den nordlige Adriaterhavskyst) er det stort set umuligt at opdrive selvstændige villaer, da udviklingen mere er gået i retning af at opdele dem i værelser eller lejligheder. Har du i stedet planer om at bo på landet - naturligvis med et svømmebassin til rådighed - så er mulighederne større, men vi kan også tilbyde indlogering ved kysten i de sydlige regioner.

Villa Le Ferrette i Toscana:

Stor selvstændig villa (maks. 20 sovepladser) med aircondition, svømmebassin og enestående køkkenfaciliteter beliggende i det centrale Toscana med kort afstand til Pisa, Firenze, Lucca og meget mere. Udsigt er her masser af, og Montecatini Terme med sine utallige restauranter og indkøbsmuligheder er kun tre kilometer væk.

Det bør nævnes, at hele villaen er udstyret med aircondition, at den har to opvaskemaskiner, vaskemaskine, satellitfjernsyn og at der findes et badeværelse (nogle dog på gangen) til hvert soveværelse. Kort sagt al den komfort, man kan ønske sig.

Villa Irene i Toscana:

Villaen kan huse op til 20 personer og ligger i smukke landlige omgivelser 11 km fra vandet og 1 km fra den lille by Pomaia. Villaen har eget svømmebassin og egen tennisbane.

Ved indgangen til villaen er der et spisested, som er meget anerkendt for deres kødretter. I stueetagen er der spisestue og opholdsstue. Man skal være opmærksom på, at hverken den ene eller den anden stue har plads til, at 20 mennesker sidder samtidigt i samme rum. Der er dog rigtig god plads udendørs til at nyde det forhåbentlige lune klima og den flotte udsigt.

Villa A Chiaraluna i Umbrien:

Malerisk villa i grænseområdet mellem Toscana og Umbrien med aircondition, 18 sovepladser og privat badeværelse til hvert soveværelse. Villaen er omgivet af en hektar have med et 12 x 6 meter stort svømmebassin (120-140 cm dybt) med tilhørende stor terrasse med parasoller og liggestole.

Da man istandsatte gården, var det med tanke på at udleje værelserne separat som bed & breakfast, hvorfor alle værelser har eget internt badeværelse. Dette er også grunden til, at alle soveværelserne er udstyret med aircondition, hvilket er en stor sjældenhed i villaer af denne type. Her er for resten også mulighed for trådløs internetadgang. Hvis I ikke vil lave mad selv eller gå ud at spise, er det også muligt at få en kok til at komme og lave mad til jer enten med en fast menu eller efter jeres personlige ønsker.

Villa Giola i Toscana:

Villa Giola er i grunden ikke én, men to bygninger, nemlig den gamle villa, hvor ejeren boede, og nabobygningen Casa del Fattore, som il fattore det vil sige forvalteren, der stod for alt det praktiske, boede i med sin familie.

Rundt om de to bygninger ligger den store have med et svømmebassin på 14 x 7 meter (dybde 1,2 - 2,5 m) og en stor brolagt terrasse med havepavillon og grill. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn, mikrobølgeovn, højstol og satellitfjernsyn. Der er plads til maks. 20 personer, men det skal bemærkes, at det vil være svært for flere end 14-16 personer at spise ved husets største bord indendøre - der er dog flere borde, hvor man kan spise.

Villa Il Tinaio i Toscana:

Et dejligt hus med tilhørende have, hvor der vokser gamle træer og cypresser. Fremfor alt er det et hus med høj komfort. Her er selvfølgelig også en privat pool, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt over det smukke landskab. Dette er et sted, hvor du og dine medrejsende, hvad enten det er familie eller venner, kan få en ægte toskansk oplevelse.

Villaen har en opholdsstue med åben pejs samt et veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, køle-/fryseskab og ovn. Her er terrasse med havemøbler. Grill og vaskemaskine er også til rådighed. Alle vinduer har myggenet.

>>> Søg også blandt alle hoteller i Italien her
>>> Lej en villa i Italien i almindelig størrelse