Flyferie til Italien

Den hurtigste og nemmeste vej til Italien er direkte med fly. Alle vores rejser til Italien er med fly, og vi benytter os af landets mange lufthavne, så du ankom-mer så tæt på dit endelige rejsemål som muligt. Flyferie til Italien med Escapeaway - så kan du slappe af og nyde ferien.

Italien har større lufthavne jævnt fordelt ud over landet og på de største øer, som for eksempel Sardinien og Sicilien. Der er direkte flyvninger fra Danmark til mange af disse lufthavne, så du kommer hurtigt og effektivt frem med en flyferie til Italien.

Alle lufthavne i Italien har tilknyttet biludlejning, så du ved ankomsten hurtigt kan komme videre ud i landet og nyde ferien. Med Escapeaways flyferier til Italien har du altid mulighed for at bestille billeje på forhånd, så du kan koncentere dig om afslapning og oplevelser, når du lander i Italien.

Hos Escapeaway tilbyder vi et stort udvalg af flyrejser til Italien. Du kan rejse til rejsemål som SicilienToscana, Amalfikysten og Umbrien med Escapeaway, og bo på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Alle flyrejser til Italien med Escapeaway er med anerkendte flyselskaber som SAS og Lufthansa, og naturligvis også med lavprisselskaber som easyJet, Vueling, Ryanair og Norwegian. Når du søger efter en flyferie til Italien vil du få en oversigt med de flyselskaber som har ledige pladser og her kan du også læse mere om priser, bagage osv. I nedenstående oversigt kan du se et udvalg af vores flyrejser til Italien, med du er også velkommen til at bestille et gratis tilbud på en skræddersyet rejse.

Når du bestiller en flyferie til Italien eller et af de mange andre rejsemål i programmet hos Escapeaway er det en pakkerejse hvor der altid indgår fly, ophold på hotel eller i ferielejlighed og ofte også billeje. Bestiller du en pakkerejse hos Escapeaway er du naturligvis dækket af rejsegarantifonden. Med Escapeaway kan du flyve til Italien fra Billund, Ålborg, Aalborg og Kastrup lufthavn til Italien. Vi tilbyder foruden de nævnte lufthavne også afrejse fra Hamborg lufthavn i Tyskland. Ønsker du at bestille en rejse med afrejse fra andre lufthavne i Danmark er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.

>> Se alle rejser til Italien

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Toscana, Pelago
9,3
Fabelagtigt
117 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 51 km
 • Afstand til centrum: ca. 1.5 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Forcoli
9,0
Fabelagtigt
21 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 34 km
 • Afstand til centrum: ca. 5 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Campania, San Cipriano Picentino
9,6
Fabelagtigt
86 anmeldelser
 • Nærmeste lufthavn: 76 km
 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Internetadgang/Wi-Fi

Det er nemt at bestille en flyferie til Italien

Indtast i søgemaskinen hvor i Italien du vil holde ferie, vælg afrejselufthavn og dato. Tryk så søg rejse og du vil få et overblik med alle ledige flyrejser på den valgte dato. Bemærk at vi søger efter dagsaktuelle flypriser hos flyselskaberne hvilket betyder du altid vil se den billigste pris. Er der en dato eller et hotel som ikke er ledigt så kontakt os gerne, ofte kan vi skaffe ekstra pladser.

Eksempler på lufthavne i Italien som kan benyttes til en flyferie:

 • Pisa lufthavn hvis du skal på ferie i den nordlige og centrale del af Toscana
 • Rom lufthavn når du skal rejse til Umbrien eller det sydlige Toscana. Du når også Amalfikysten og Sorrento fra Rom.
 • Firenze lufthavn dækker alle områder af Toscana, samt det nordlige Umbrien
 • Napoli lufthavn, er nærmeste lufthavn til Amalfikysten og Sorrento
 • Catania lufthavn ligger på den østlige side af Sicilien
 • Palermo lufthavn ligger på den nordvestlige del af Sicilien
 • Olbia lufthavn ligger på den nordøstlige side på Sardinien
 • Alghero lufthavn ligger på den nordvestlige side af Sardinien

Flyselskaber som flyver til Italien

Her kan du ganske kort læse om nogle af de flyselskaber vi benytter på flyferie til Italien.

easyJet

easyJet er velkendt i Danmark og har efterhånden mange ruter til rejsemål i Europa. Foruden Italien flyver easyJet bla. også til rejsemål i Spanien og Portugal fra Københavns lufthavn. Fra Danmark kan du i skrivende stund flyve med easyJet til Milano og Rom. Vi benytter easyJet til vores flyrejser til Toscana og Umbrien i Italien.

Norwegian

Flyselskabet Norwegian er svær at komme udenom hvis man vil rejse til Italien fra Danmark og flyve direkte. Norwegian tilbyder i perioder direkte flyruter til flere lufthavne i Italien, fx. Milano, Venedig, Pisa i Toscana, Rom og Catania på Sicilien. De fleste direkte flyruter med Norwegian udgår fra Københavns lufthavn, men Norwegian har ofte gode tilslutningsmuligheder fra Ålborg lufthavn til de andre rejsemål via København.

>> Læs mere om flyrejser til Italien med Norwegian her

Vueling

Lavpris flyselskabet Vueling har ikke været på det danske marked så længe, men har i de sidste par år åbnet flere og flere ruter til rejsemål i Spanien og Italien fra Ålborg og Københavns lufthavn. En af de nyeste fra Vueling er ruten til Firenze i Italien. Vueling flyver 3 gange om ugen fra Kastrup til Firenze i Toscana. Foruden de direkte ruter tilbyder Vueling ofte meget billige flyrejser hvor du har en mellemlanding i f.eks Barcelona lufthavn.

SAS

SAS tilbyder flyrejser til Palermo, Rom, Milano, Bologna og Venedig i Italien direkte fra Københavns lufthavn. Bor du ikke på Sjælland kan du med SAS flyve fra stort set alle lufthavne i Danmark via København til rejsemål i Italien. I søgemaskinen vil du få information om priser og flytider.

>> Læs mere om flyrejser til Italien med SAS

Ryanair

Ryanair flyver til mange lufthavn i Italien fra Billund og Malmø lufthavn. Du kan bla rejse med Ryanair til Pisa I Toscana, Trapani på Sicilien, Rom, Venedig, Bergamo og Sardinien. Siden foråret 2015 har Ryanair også fløjet til flere rejsemål i Italien fra Københavns lufthavn.

>> Læs mere om flyrejser til Italien med Ryanair

Information om rejser til Italien

Vil du have mere information om vores rejser til Italien kan du læse om de forskellige rejsemål, samt hvilke udvalgte hoteller og ferieboliger i Italien vi har håndplukket. På vores rejseblog finder du også mere inspiration til din ferie i Italien og du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og information om vores rejser.

Vi gør opmærksom på, at denne oversigt med flyruter er lavet i sommer 2015 og løbende vil blive opdateret. Vi tager dog forbehold for fejl og ændringer og henviser til dagsaktuelle informationer i søgemaskinen.