Rejser med flyselskabet DAT Danish Air Transport til Italien

Jeg har her samlet lidt informationer og fakta til dig som skal på ferie til Italien og flyve med flyselskabet DAT, Danish Air Transport.

DAT, Danish Air Transport, er som navnet antyder, et dansk selskab, der har både rute- og charterfly samt løser diverse fragtopgaver. Har du spørgsmål om praktiske information om en rejse med DAT til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Danish Air Transport

DAT blev grundlagt i 1989 af Jesper og Kirsten Rungholm, som startede med et enkelt fly, som selskabet selv beskriver som en "flyttekasse med vinger". Selskabet fik da også gang i forretningen ved netop at fragte alle mulige former for gods lige fra post og pakker til væddeløbsheste. Fragtflyvningerne blev dog i 1994 suppleret med charterfly for passagerer og et par år senere også de første faste rutefly. Fra en spæd start er DAT vokset stabilt til i dag at have en medarbejderstab på ca. 340 mand og en alsidig flåde, der kan tage sig af mange opgaver.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med DAT, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med DAT på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer og lufthavne i Italien

DAT har udover charterflyvninger især indenrigsruter i deres program. Du kan således flyve med DAT mellem Billund Lufthavn, Københavns Lufthavn og Karup Lufthavn. Dertil kommer selskabets indenrigsruter i Norge med betjening af Oslo, Stavanger og Stord. Endelige har DAT ofte sæsonruter - for eksempel til Napoli fra både Billund og Odense.