Rejser med flyselskabet Vueling til Italien

Jeg har her samlet lidt informationer og fakta til dig som skal rejse med flyselskabet Vueling til rejsemål i Italien.

Har du spørgsmål om praktiske information til en flyrejse med lavprisselskabet Vueling til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til i nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Vueling

Det spanske flyselskab sendte deres første fly på vingerne 1. juli 2004 fra Barcelona mod Ibiza. På dette tidspunkt rådede Vueling blot over to fly og kunne kun tilbyde fire ruter, som ud over Ibiza gik til Paris, Bruxelles og Palma de Mallorca. Allerede et år efter etableringen havde Vueling dog udvidet med en base mere i Madrid og kunne tilbyde sine rejsende 26 ruter til 15 byer i 6 lande. Efter et par økonomisk vanskelige år startende omkring 2007 fusionerede Vueling i 2009 med det konkurrerende lavprisflyselskab Clickair. Det fusionerede selskab fortsatte herefter under Vueling-navnet.

Vueling er Spaniens næststørste flyselskab efter Iberia, som i øvrigt ejer Vueling sammen med British Airways. Vueling er dog endnu ikke så kendt herhjemme som andre lignende lavprisflyselskaber som for eksempel Norwegian, TransaviaRyanair og easyJet. Vueling er dog ofte interessant, hvis du er på udkig efter en billig flyrejse til dit feriemål i Europa. Ikke mindst fordi det med Vueling er problemfrit at bestille en rejse med mellemlanding og selskabet har i Italien bla. base i Rom og Firenze lufthavn.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Vueling, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Vueling på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer og lufthavne i Italien

I dag har det spanske lavprisflyselskab ruter til over 100 destinationer - heriblandt de mest populære storbyer i Europa - og der udvides stadig med nye ruter. En stor del af Vueling's ruter er direkte, andre er med mellemlanding i Barcelona eller Rom, som udgør selskabets to vigtigste knudepunkter. Vueling har dog også mindre baser og bla. i Firenze lufthavn i Toscana, her er lavprisselskabet i dag faktisk den største aktør, og har bla. en direkte rute fra Københavns lufthavn som flyves flere gange om ugen fra april til oktober.