Flyrejser til Italien med Escapeaway

Hos Escapeaway tilbyder vi et stort udvalg af flyrejser til Italien. Du kan rejse til rejsemål som SicilienToscana, Amalfikysten og Umbrien med Escapeaway, og bo på håndplukkede hoteller eller i ferieboliger. Alle flyrejser til Italien med Escapeaway er med anderkendte flyselskaber som SAS, Alitalia og Air Berlin, og naturligvis også med lavprisselskaber som easyJet, Vueling og Norwegian. Når du søger efter en flyrejse til Italien vil du få en oversigt med de flyselskaber som har ledige pladser og her kan du også læse mere om priser, bagage osv. I nedenstående oversigt kan du se et udvalg af vores flyrejser til Italien, med du er også velkommen til at bestille et gratis tilbud på en skræddersyet rejse.

Når du bestiller en flyrejse til Italien eller et af de mange andre rejsemål i programmet hos Escapeaway er det en pakkerejse hvor der altid indgår fly, ophold på hotel eller i ferielejlighed og ofte også billeje. Bestiller du en pakkerejse hos Escapeaway er du naturligvis dækket af rejsegarantifonden. Med Escapeaway kan du flyve fra Billund, Ålborg og Kastrup lufthavn til Italien. Vi tilbyder foruden de nævnte lufthavne også afrejse fra Hamborg lufthavn i Tyskland. Ønsker du at bestille en rejse med afrejse fra andre lufthavne i Danmark er du altid velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Det er nemt at bestille en flyrejse

Indtast i søgemaskinen hvor i Italien du vil holde ferie, vælg afrejselufthavn og dato. Tryk så søg rejse og du vil få et overblik med alle ledige flyrejser på den valgte dato. Bemærk at vi søger efter dagsaktuelle flypriser hos flyselskaberne hvilket betyder du altid vil se den billigste pris. Er der en dato eller et hotel som ikke er ledigt så kontakt os gerne, ofte kan vi skaffe ekstra pladser.

I skrivende stund kan du rejse til Toscana, Umbrien, Sicilien, Amalfikysten, Sardinien og Sorrento med Escapeaway.

  • Pisa lufthavn hvis du skal på ferie i den nordlige og centrale del af Toscana
  • Rom lufthavn når du skal rejse til Umbrien eller det sydlige Toscana. Du når også Amalfikysten og Sorrento fra Rom.
  • Firenze lufthavn dækker alle områder af Toscana, samt det nordlige Umbrien
  • Napoli lufthavn, er nærmeste lufthavn til Amalfikysten og Sorrento
  • Catania lufthavn ligger på den østlige side af Sicilien
  • Palermo lufthavn ligger på den nordvestlige del af Sicilien
  • Olbia lufthavn ligger på den nordøstlige side på Sardinien
  • Algeho lufthavn ligger på den nordvestlige side af Sardinien

Flyselskaber til Italien

Her kan du ganske kort læse om nogle af de flyselskaber vi benytter på flyrejser til Italien.

easyJet

easyJet er velkendt i Danmark og har efterhånden mange ruter til rejsemål i Europa. Foruden Italien flyver easyJet bla. også til rejsemål i Spanien og Portugal fra Københavns lufthavn. Fra Danmark kan du i skrivende stund flyve med easyJet til Milano og Rom. Vi benytter easyJet til vores flyrejser til Toscana og Umbrien i Italien.

Norwegian

Flyselskabet Norwegian er efterhånden svær at komme udenom hvis man vil rejse til Italien fra Danmark og flyve direkte. I skrivende stund tilbyder Norwegian direkte flyruter til følgende lufthavne i Italien. Milano, Venedig, Pisa i Toscana, Rom og Catania på Sicilien. De fleste direkte flyruter med Norwegian udgår fra Københavns lufthavn, men Norwegian tilbyder f.eks en direkte rute til Rom fra Ålborg og har desuden gode tilslutnings muligheder fra Karup og Ålborg lufthavne til de andre rejsemål via København.

Vueling

Lavpris flyselskabet Vueling har ikke været på det danske marked så længe, men har i de sidste par år åbnet flere og flere ruter til rejsemål i Spanien og Italien fra Ålborg og Københavns lufthavn. En af årets nyheder fra Vueling er ruten til Firenze i Italien. Vueling flyver 3 gange om ugen fra Kastrup til Firenze i Toscana. Foruden de direkte ruter tilbyder Vueling ofte meget billige flyrejser hvor du har en mellemlanding i f.eks Barcelona lufthavn.

Air Berlin

Air Berlin er et af de flyselskaber som startede med at ville være et lavprisselskab, i dag er det dog nærmere et ”almindeligt” flyselskab som f.eks SAS og Lufthansa. Air Berlin tilbyder rigtig mange flyruter til Italien via deres baser i Berlin og Palma de Mallorca. Du kan flyve til Italien med Air Berlin til stort set alle lufthavne i Italien og naturligvis til de populærere lufthavne som f.eks Palermo og Catania lufthavne på Sicilien, Napoli, Rom, Pisa, venedi for blot at nævne nogle få.

SAS

SAS tilbyder flyrejser til Palermo, Rom, Milano, Bologna og Venedig i Italien direkte fra Københavns lufthavn. Bor du ikke på Sjælland kan du med SAS flyve fra stort set alle lufthavne i Danmark via København til rejsemål i Italien. I søgemaskinen vil du få information om priser og flytider.

Ryanair

Ryanair flyver til mange lufthavn i Italien fra Billund og Malmø lufthavn. Du kan bla rejse med Ryanair til Pisa I Toscana, Trapani på Sicilien, Rom, Venedig, Bergamo og Sardinien. Fra foråret 2015 flyver Ryanair også til flere rejsemål i Italien fra Københavns lufthavn.

Læs mere om flyrejser til Italien med Ryanair

Information om rejser til Italien

Vil du have mere information om vores rejser til Italien kan du læse om de forskellige rejsemål, samt hvilke udvalgte hoteller og ferieboliger i Italien vi har håndplukket. På vores blog finder du også mere inspiration til din ferie i Italien og du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål og information om vores rejser.

Vi gør opmærksom på, at denne oversigt med flyruter er lavet i sommer 2015 og løbende vil blive opdateret. Vi tager dog forbehold for fejl og ændringer og henviser til dagsaktuelle informationer i søgemaskinen.