Rejser med flyselskabet Norwegian til Italien

Jeg har her samlet lidt informationer og fakta til dig som skal rejse på ferie med flyselskabet Norwegian til rejsemål i Italien.

Norwegian med de karakteristiske "Rødnæse" fly er Europas Norwegian tredjestørste lavprisselskab med over 100 fly i deres flåde. Disse benyttes på ruter i Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien, USA og naturligvis Europa og herunder et stort antal ruter til lufthavne i Italien.

Har du spørgsmål om praktiske information om en rejse med flyselskabet Norwegian til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Norwegian

Norwegian som blev grundlagt i 1993 under navnet Norwegian Air Shuttle, fløj frem til 2002 kun på den norske vestkyst i samarbejde med Braathens, et større norsk flyselskab. Dette samarbejde sluttede, da SAS opkøbte Braathens og i den forbindelse opsagde aftalen med Norwegian om flyvningerne i det vestlige Norge.

I stedet for at dreje nøglen om valgte Norwegian at skifte strategi for selskabet og begyndte i stedet at fungere som lavprisflyselskab på en række af landets mest populære indenrigsruter. Det skulle vise sig at være et godt valg, og i 2005 kunne direktør Bjørn Kos udtale "Det har været et fantastisk og indbringende år for Norwegian".

Succesen gav Norwegian appetit på mere, og allerede året efter oprettedes den første udenlandske base i Polen, hvor to fly fik fast placering. De følgende år indvier Norwegian flere baser - blandt andet i København - og udvider antallet af ruter til europæiske destinationer.

Ambitionerne på det internationale marked rakte dog videre end blot Europa. I 2013 begyndte Norwegian som noget nyt for et lavprisflyselskab at flyve på langdistanceruter til Bangkok, New York, Fort Lauderdale/Florida, Los Angeles, Oakland-San Francisco og Orlando fra Skandinavien - heriblandt København Lufthavn - og Storbritannien.

Det er ikke kun ved at flyve på oversøiske destinationer, at Norwegian har været med helt i front blandt lavprisflyselskaberne. Selskabet som startede med at flyve propelfly op og ned langs den norske vestkyst, var således blandt andet også det første lavprisflyselskab som tilbød gratis WiFi om bord på europæiske flyvninger og inkluderede det nye Boeing 787-8 Dreamliner i flåden.

I dag fortsætte Norwegian med at presse de gamle, traditionelle flyselskaber på nye langdistanceruter og er flere gange kåret til "Europas bedste lavprisflyselskab".

Hos Escapeaway finder du et stort udvalg af rejser til Italien hvor du flyver direkte med Norwegian. Du kan f.eks rejse med Norwegian til Sicilien, Sardinen, Toscana, Amalfikysten og Umbrien.

Rejsemål i Italien med Escapeaway og Norwegian

Læs meget mere om de forskellige rejsemål og om vores hoteller og ferieboliger i Italien i nedenstående oversigt!

Her kan du læse en kort beskrivelse af de rejsemål i Italien hvor Norwegian flyver til fra Danmark, vil du læse mere om de enkelte rejsemål og hoteller så klik på de forskellige links.

Norwegian tilbyder et stort udvalg af direkte flyruter til rejsemål i Italien fra Danmark. Du kan f.eks flyve direkte med Norwegian til Rom, Pisa i Toscana, Catania på Sicilien, Venedig, Sardinen og Milano. Escapeaway samarbejder med Norwegian på alle deres ruter til Italien og du kan sammenligne priser på rejser med Norwegian og andre flyselskaber i søgemaskinen. Vælg en rejse med Norwegian og ophold på et af vores hoteller eller ferieboliger i Italien - indtast hvor og hvornår du ønsker at reje og få en oversigt med alle ledige rejser til Italien. Norwegian flyver primært fra København lufthavn, men tilbyder tilslutningsfly fra flere lufthavne f.eks Ålborg og Karup.

Toscana

På vores rejser til Toscana benytter vi ofte Norwegian til Pisa lufthavn, ligesom du også finder rejser til Toscana hvor vi flyver med Norwegian til Rom. De fleste af vores hoteller og ferieboliger i Toscana ligger i den nordelige del af regionen og her er det lufthavnene i Firenze og Pisa der ligger helt rigtig geografisk. Norwegian flyver tre gange om ugen fra København til Pisa lufthavn i perioden fra april til oktober. Pisa lufthavn ligger ved kysten i den vestlige del af Toscana.

>> Se alle rejser til Toscana

Umbrien

Skal du holde ferie i Umbrien og flyve med Norwegian så er det nemmest og billigst at flyve med Norwegian til Rom. Du kan læse mere om ruten til Rom i nedenstående afsnit. Fra Rom til vores Escapeaway i Umbrien er der mellem 2 og 3 timers kørsel i bil. Umbrien kaldes for Italiens grønne hjerte, har du først besøgt Umbrien en gang forstår du hvorfor.

>> Læs mere om vores rejser til Umbrien

Rom

Norwegian flyver dagligt fra Københavns lufthavn til Rom. Vi benytter bla. Norwegians rute til Rom til vores rejser til Amalfikysten, Toscana og Umbrien. Du finder også flere forskellige bilrundrejser hvor du flyver til og fra Rom lufthavn.

Alle rejser til Italien

Her på siden har vi skrevet om vores rejser med flyselskabet Norwegian, men vi benytter også mange andre flyselskaber til vores rejser i Italien, ligesom du også kan vælge en kør-selv ferie, bilrundrejse eller måske en grupperejse.

>> Læs mere om alle rejser til Italien med Escapeaway

Kontakt og information

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Norwegian, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Norwegian på deres egen hjemmeside finder du her.

 

Lufthavne og rejsemål i Italien

Norwegian er det selskab som tilbyder næstflest ruter til lufthavne i Italien fra Skandinavien, kun overgået af SAS. Fra Danmark kan du i skrivende stunde flyve fra Billund og Københavns lufthavn til rejsemål i Italien. Fra København kan du bla. flyve til Rom Fiumicino  lufthavn, Venedig Marco Polo lufthavn, Milano Malpensa lufthavn, Pisa lufthavn i Toscana, Catania lufthavn på Sicilien og Olbia lufthavn som ligger på Sardinien. Norwegian tilbyder også mange ruter til destinationer i Europa fra Hamborg lufthavn, bla. kan du flybe med Norwegian til Rom herfra.