Rejser til Lignano

Et ocean af gode stemninger

Lignano emmer af feriestemning i alle de internationale farver. Her er så farverigt og levende, at du helt glemmer, at du er i Italien, men bare følger rytmerne, stemningen og mulighederne.

Halvøen Lignano befinder sig på den nordligste del af Adriaterhavskysten, mellem Trieste og Venedig (nærmeste lufthavn er ca. 100 km øst for byen og nærmeste togstation er Latisana ca. 20 km derfra). Man kommer videre til Lignano med offentlige busser, der kører hele dagen.

Brede sandstrande

Lignano er kendt for sine gode og brede strande med fint, lyst sand og for de dejlige pinjeskove der omkranser byen. Der findes også gratis (altså offentlig strand) ved byen i retning mod floden. Man kan sige at Lignano består af 3 sammenhængene områder; Sabbiadoro, Pineta og Riviera. Sabbiadoro er den del af byen med mest liv og hvor den 4 kilometer lange gågade befinder sig.

Mange forlystelser

I Lignano er der gode cykelforhold og der er mulighed for at tage på lange cykelture i området. Byen har moderne faciliteter og afslappende og familievenlige omgivelser. Her finder man mange aktiviteter for børn som legeplads, vandland, tivoli, zoologisk have med mere end 1000 dyr og det er også muligt at dyrke mange forskellige sportsgrene som ridning, tennis, golf og meget andet.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lignano

Hvad siger gæsterne i Lignano?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 51 anmeldelser