Rejser til Gardasøen

Gardasøen er Italiens mest populære sø og hos Escapeaway kan du nu booke din rejse til 'Lago Di Garda' inkl. fly, hotel og evt. billeje - eller nøjes med at booke en feriebolig hvis du vil køre selv. Book online i dag!

Tag med Escapeaway til Gardasøen - det mest populære rejsemål i Norditalien. Escapeaway har i mere end 15 år tilbud udvalgte hoteller, ferielejligheder og villaer i Italien og nu kan du også bestille din rejse til Gardasøen inkl. fly, hotel og billeje. Her finder du betagende smuk natur, gamle hyggelige byer og mange aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.

Find hotel, ferielejlighed, villa eller feriehus - afrejse fra Aarhus, Aalborg, Billund, København eller Hamburg.

Gardasøen er i dag et af de hotteste steder for de unge, når det gælder hanggliding, paragliding, windsurfing og mountainbike. Rejser du til Italien med destinationen sat til Gardasøen er du derfor sikret en sjov, spændende og udfordrende tur - hvis du har lyst. Du kan også blot nyde nærheden til søen og de mange lækre faciliteter i området.

Mod nord og vest rejser bjergene sig lodret op fra søen, og der venter bl.a. en imponerende køretur fra Gardone op til Riva gennem en række korte tunneller. Søen er kun 4 - 5 km bred i den nordligste del, hvor den til gengæld er op til 370 m dyb. Mod syd er den derimod op til 12 km bred på det bredeste stykke, men her er dybden til gengæld mere beskeden. Gardasøen er 50 km lang og det er kun på klare dage, at man kan se søen i sin fulde længde. Mange af vores gæster rejser til Gardasøen flere gange og oplever dermed de mange forskellige udtryk som den store sø har, alt efter hvor man opholder sig.

De Store Søer i egen bil

Det er blevet mere populært at flyve til Italien, men mange vælger fortsat at tage på bilferie til Gardasøen. Du kan følge E45 hele vejen fra Grænsen til Gardasøen - en tur på ca. 1.300km som med fordel kan skæres over i to etaper. Eller hvis du kommer fra Sjællandssiden via Gedser, kører du mod München. Alperne klares gennem Brennerpasset i Østrig og snart åbner Gardasøens blå bølger sig for dig. En kør-selv ferie til Gardasøen er særligt attraktiv for børnefamilier, som selv kan styre tempoet, og desuden spare penge på flybilletter og billeje.

Vejene omkring Gardasøen kan være mere eller mindre snoede, og der er tunneller og gallerier (halvåbne tunneller) på begge sider af den nordlige del, bygget som beskyttelse mod stenfald og bjergskred, som tidligere ofte lukkede vejene i kortere og længere tid. Alt dette gør køreturen spændende, men også langsom, så vær opmærksom på, at en tur rundt om Gardasøen kan tage sin tid. På søndage er søen et yndet udflugtsmål for beboerne fra de store byer som Milano, Brescia, Verona, Trento og Bolzano, og bilkøerne kan derfor være lange.

>> Læs mere om kør selv-ferie til Gardasøen her

Flyv 'direkte' til Gardasøen

Flyrejser til Gardasøen foregår typisk til en af de internationale lufthavne i Milano, Venedig, Bergamo eller Verona. Sidstnævnte kræver en mellemlanding undervejs, men ligger til gengæld kun ca. 20 minutters kørsel fra Gardasøen, så du kan komme hurtigt til dit hotel. Flysøgemaskinen sammenligner priser og ruter fra alle anderkendte flyselskaber der flyver til lufthavne i nærheden af Gardasøen. Du vælger selv om du vil flyve direkte eller måske med en mellemlandning undervejs da du ofte her finder de billigste priser på flybilletter.

Du kan både se priser fra lavprisselskaber som Ryanair, Vueling, Norwegian og easyJet, men også fra "almindelige" rutefly som f.eks. SAS, Lufthansa og KLM. Når du søger en flyrejse hos Escapeaway vil du ikke få tilbudt rejser med mere end 1 stop, eller med lang ventetid - disse afgange og flyruter har vi valgt ikke at vise i søgemaskinen.

Rejs fra Billund, Aarhus, Hamburg, København Kastrup og Aalborg lufthavn

Din rejse til Gardasøen med Escapeaway kan foregå nøjagtig som det passer dig bedst: Du vælger nemlig selv afrejsedato, rejselængde og naturligvis hvilken lufthavn du vil rejse fra. I søgemaskinen finder du derfor flyrejser med afrejse fra både Aarhus, Aalborg, Billund og København Kastrup lufthavn, foruden Hamburg lufthavn i Tyskland.

Hvor er det bedst at bo ved Gardasøen?

Mange trives på vestsidens stejle skråninger og høje bjerge mens andre foretrækker østsidens mere familiære præg. Men Gardasøen har meget mere at byde på end bare de "klassiske" steder som Limone sul Garda og Bardolino. Bevæger man sig lidt væk fra de mest turistede steder, finder man gemte perler og ikke mindst et niveau på ferieboligerne, som ligger i Italiens absolutte top! Gardasøen tilbyder eksklusive boliger, som får den besøgende til at tabe både næse og mund. Derudover har man en fantastisk mulighed for at kombinere Gardasøen med et af Italiens bedste vindistrikter - Valipolicella.

Hvilken lufthavn skal jeg vælge når jeg rejser til Gardasøen?

De fleste som rejser til gardasøen vælge at flyve til Bergamo lufthavn, som ligger ca. 1 time og 30 minutters kørsel fra den sydlige del af søen,  men mange benytter også lufthavnene i Milano, Bologna eller Venedig. Den lufthavn som ligger tættes på Gardasøen er Verona, men fra Danmark findes der ingen direkte fly og i øvrigt ret dårlige forbindelser med mellemlandning. Når du søger fly hos Escapeaway kan du i flyoversigten se afstande fra lufthavnene til Gardasøen, men du kan også under hvert hotel klikke på "kort" og se afstande til lufthavne samt seværdigheder og atraktioner.

Lej en bil i lufthavnen

På mange rejsemål er det oplagt at leje en bil så du nemt og hurtigt kommer fra lufthavnen til din destination ved Gardasøen. Escapeaway samarbejer kun med anderkendte biludlejningsselskaber om billeje i Italien. Du finder priser og mere information om biludlejning til din ferie i Italien i søgemaskinen.11 spørgsmål om Gardasøen

Hvor ligger Gardasøen?

Italiens største og mest populære sø ligger i “bunden” af Alperne - den del, der hedder Dolomitterne - og ikke færre end 3 regioner kan gøre krav på den del af den, nemlig Lombardiet, Veneto og så Trentino-Alto Adige (Sydtyrol), som sidder på en lille portion i den nordligste del af Gardasøen. Den sydligste del af søen rækker ud mod Po-sletten - det flade område mellem Alperne og Appenninerne.

Hvor dyb er Gardasøen?

De store bjergsøer er rigtig dybe. På det dybeste sted er Gardasøen 346 meter dyb, og den såkaldte “middeldybde” er 136 meter, så der er plads til hovedspring.

Hvor skal man bo ved Gardasøen?

Mulighederne er rigelige omkring denne enorme sø, men vores favoritter er Limone sul Garda, Bardolino, Garda by, Malcesine og Riva del Garda. Her kan du booke et godt hotel, en ferielejlighed eller måske en villa/feriehus til hele den udvidede familie.

Hvor langt er der rundt om Gardasøen?

Kystlængden rundt om Gardasøen er hele 158km. I bil er der ca. 144km på kystvejen rundt om Gardasøen. En utrolig smuk, men også anstrengende tur gennem hyggelige byer og langsom trafik. Afse minimum 3 timer til turen - og i højsæsonen meget mere!

Hvor lang er Gardasøen?

På det længste led er Gardasøen godt 51km. lang.

Hvad skal man se ved Gardasøen?

For familien er der mange spændende steder ved Gardasøen, herunder bl.a. det store forlystelsesland Gardaland og badelandet Canevaworld. Der findes også store naturoplevelser omkring Monte Baldo, ligesom man kan tage på udflugt op i bjergene, eller til kulturbyerne Verona og Venedig - eller på shopping i Milano.

Hvor stor er Gardasøen?

51km lang og op til 17km bred. Overfladen er omkring 370 km2 og Gardasøen indeholder ca. 50 kubikkilometer vand. Det er dog en slat. Det tager ca. 27 år for en liter vand at bevæge sig igennem søen til udløbet ved Peschieria del Garda.

Hvordan er vejret ved Gardasøen?

Allerede fra maj er vejret ved Gardasøen så mildt, at dagtemperaturerne kommer over 20 grader. I juli og august ser man daglige temperaturer op over 30 grader, men de milde vinde i den smalle slugt mellem bjergene gør, at her næsten altid føles friskt. Sæsonen varer frem til september, hvor man stadig har temperaturer i 20’erne. Den sydligste del i retning mod Po-sletten er den varmeste.

Hvilken vej til Gardasøen?

Følg Autobahn A7 ned gennem Tyskland (starter ved Padborg). Ved Memmingen i det sydligste Tyskland skal du vælge om du vil tage den vestlige rute via Lichtenstein og Schweiz gennem San Bernadino-tunnelen, eller den østlige rute via Innsbruck og Brenner-passet gennem Østrig. Sidstnævnte er mest populær og den korteste af de to, men indeholder også mere bjergkørsel.

Kan man bade i Gardasøen?

Ja, det kan man i den grad, og det er meget populært. Klassiske søstrande, som er stærkt besøgte er fx. Jamaica i Sirmione, Sabbioni i Riva del Garda, Bracco Baldo i Peschiera del Garda og Lido Mirabello i Bardolino.

Er det godt at tage på ferie ved Gardasøen med børn?

Er du sindssyg? Gardasøen er perfekt for børn! Her er både dejlige timer ved vandet, godt vejr, mulighed for udflugter og oplevelser i ferieparker. Alt hvad en børnefamilie har brug for, i køreafstand fra Danmark.

Hoteller ved Gardasøen

Populære hoteller ved Gardasøen

Italien, Norditalien, Veneto, Peschiera del Garda
  • Nærmeste lufthavn: 22 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Lombardiet, San Felice del Benaco
9,0
Fabelagtigt
954 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Norditalien, Veneto, Bardolino
8,6
Meget godt
2488 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Pool (evt. sæsonåben)

Mere information til din rejse til Gardasøen

Den legendariske sø Lago Di Garda - Gardasøen - er beliggende mellem byerne Venedig og Milano, og rejser til Gardasøen har været populære i årtier.

Søen - der har et overfladeareal på hele 369.98 km2 og en middeldybde på 136 meter - rummer fem større øer, hvoraf den mest berømte er den smukke Isola del Garda, hvor grundlæggeren af Franciskanerordenen, Frans af Assisi, grundlagde et kloster i 1220, og hvor der i dag ligger en smuk park og det storslåede venetianske palads Villa Borghese Cavazza.

Foruden de smukke øer og et mildt, vederkvægende klima - som blandt andet gør det muligt at dyrke oliventræer og citrontræer i området - byder søen også på en række charmerende byer, der blandt andet kan besøges på en rundtur med de små færger, der sejler på kryds og tværs af søen; mange af færgerne medtager også biler, så du ikke behøver køre den lange tur fra øst til vest omkring søen. Blandt søens mange byer kan nævnes Malcesine, Garda, Limone sul Garda, Riva del Garda, Salo, Desenzano og Sirmione.

En rejse til Gardasøen er også ideel til en aktiv ferie, hvad enten det gælder vandreture ved søen eller i de omkringliggende bjerge, cykelture omkring søen eller de lidt mere dristige sportsgrene såsom windsurfing, hanggliding og paragliding. Og sidst men ikke mindst byder en rejse til Gardasøen også på fantastiske udflugtsmuligheder til f.eks. bjergkæden Dolomitterne, storbyerne Verona og Venedig, eller mindre søer såsom Ledrosøen i Sydtyrol og Iseosøen i Lombardiet.

Billigste pris på fly finder du online 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et skræddersyet tilbud på din ferie ved Gardasøen inkl. fly, hotel og evt. billeje, men du finder altid de billigste priser på fly online i søgemaskinen, da du her kan kombinere ud og hjemrejse med forskellige flyselskaber. Uanset om du vælger at bestille din rejse online eller ved personlig kontakt så er du altid dækket af Rejsegarantien  når du booker en pakkerejse.

Book hotel ved Gardasøen

Hos Escapeaway finder du altid flere end 100 hoteller rundt om hele Gardasøen, fra Tenno i nord til Peschieria i syd. Brug vores søgefunktion til at finde det hotel, som passer netop dig og din familie. Brug filteret i venstre side, fx. hvis du vil finde et hotel eller feriehus med pool ved Gardasøen: kryds af i feltet "Pool".

Escapeaways billige hoteller ved Gardasøen er nøje udvalgte steder, hvor du får meget for pengene, og hvor vi kan stå inde for kvaliteten. I toppen af siden kan du gå direkte til de meste populære byer og destinationer rundt om søen, og derfra kan du søge videre ned og finde et feriehus, hotel eller måske en villa, som passer dig.

Hvad siger gæsterne ved Gardasøen?

8,9
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 702 anmeldelser