Book et Bed & Breakfast ved Gardasøen

Overnat på Bed and Breakfast ved Gardasøen med Escapeaway

Book et lokalt Bed and Breakfast ved Gardasøen med Escapeaway - din danske ekspert i Italien. Nettets største udvalg af ferieboliger i Italien.

Drømmer du om en ferie ved Gardasøen med ægte italiensk stemning? Så brug søgefeltet herover til at finde og bestille et hyggeligt Bed & Breakfast ved Italiens største sø. Her venter der dig betagende natur, charmerende byer og masser af spændende oplevelser.

Ferie for alle ved Gardasøen

Det er ikke svært at forstå, hvorfor Gardasøen er et af Italiens mest populære rejsemål og en dansk feriefavorit. De storslåede bjerglandskaber, dejlige badestrande og det milde middelhavsagtige klima er således i sig selv grund nok til at holde ferie her. Men dertil kommer naturligvis den hyggelige atmosfære i småbyerne rundt langs søen og det rige udvalg af seværdigheder og aktivitetsmuligheder.

Rejser du med børn, er forlystelsesparker i den sydlige ende af Gardasøen som regel et sikkert hit. Børn og barnlige sjæle kan for eksempel få lang tid til at gå i Europas største forlystelsespark, Gardaland.

De alsidige aktiviteter gør dog ikke kun en rejse til Gardasøen til et perfekt valg for børnefamilier med appetit på nye sjove oplevelser hver dag. Trods turismens store betydning for området, kan du således også slappe af med hyggelige spadsereture langs smukke søpromenader, fordybe dig interessante historiske seværdigheder i de gamle bykerner og nyde det lokale køkkens herligheder på gode restauranter.

Hvis det er autencitet og en unik ferieoplevelse du søger, er et Bed & Breakfast ved Gardasøen, Lago di Garda, i særdeleshed et godt valg. Da dit værelse eller ferielejlighed typisk er indrettet i en del af et privat hjem, har du ikke blot en unik feriebolig, men også optimale betingelser for at komme i kontakt med de lokale, ikke mindst dine værter, som har gjort deres bedste for at skabe en afslappet, hjemlige atmosfære og kan give dig tips til de bedste seværdigheder.

Udgangspunkt for oplevelsesrige udflugter

Et ophold på et charmerende Bed & Breakfast ved Gardasøen er en chance for at koble helt af og blot sidde med et glas af den lokale vin og betragte den smukke udsigt over søen. Du har dog også her et alletiders udgangspunkt for at tage på oplevelsesrige udflugter rundt langs søen eller til byer og seværdigheder i den øvrige region.

Fra Gardasøen er blandt andet øriget Venedig, bjergkæden Dolomitterne og storbyen Milano inden for overskuelig køreafstand og er alle populære mål for dagsudflugter. Der er for eksempel heller ikke langt til kulturbyen Verona, der også er kendt som operaernes og romantikkens by - ikke mindst takket være Shakespeares ”Romeo og Julie”, som foregår her.

Vil du hellere holde dig til nærområdet, kan et besøg på en af de lokale vingårde anbefales. Flere steder inviterer vinbønderne indenfor i produktionen med mulighed for at smage på varerne og købe et par flasker til favorable priser. Vinen kan du eventuelt senere nyde sammen med mad købt på et af lokale markeder, hvis da ikke du vælger at spise ude.

Tag eventuelt også med på en sejltur på søen med stop i nogle af småbyerne, hvor der hersker en særlig atmosfære i de stejle og krogede gader. Besøg for eksempel Gardasøens måske mest charmerende by, Malcesine, hvor der udover en flot udsigt fra middelalderborgen også er mulighed for at tage svævebanen op til Monte Baldo for at vandre i smuk natur.

Har du brug for hjælp til at finde et Bed & Breakfast til din næste ferie, er du velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter, som er specialister i Italien.

>>> Se også alle hoteller ved Gardasøen her
>>> Læs info om kør-selv-ferie til Gardasøen her